Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz Rive #57789 üzenetére

    Tudtuk, hogy elviekben jó, és stb. Tudtuk, hogy ideiglenes engedélyt kap veszélyhelyzetre. Ezek mellett kérni kellett, hogy én kérek oltást, aztán pedig felhívtak, hogy melyik gyártóét kérem, szóval így is a mi döntésünk volt. Csak felnőtt emberekről beszélünk.
    Ezek után megrangatni azt a pár embert, aki aláírta ideiglenes engedélyezésre aszem, ha jól emlékszem első körben 1? évre, nem tartom jogosnak.

    Arra nagyon jó ez a feljelentgetés meg nyomozgatás, hogy a későbbiekben majd rossz döntés születhessen hasonló helyzetben,
    hogy adott delikvensek majd elgondolkodnak, hogy a nagy l...t vállalok be - mit ekkora, még tized ekkora felelőséget is, inkább mindent áthárítok, nehogy jöjjön egy ilyen brokkoli feljelentgető.

    Akik meghozták a döntést, csak feltételezhetjük, hogy valszeg ugyanúgy újra meghoznák, mert ők valszeg átlátták a dolgot, hogy ezt be kell vállalniuk, mert jót tesznek ezzel, és pont azzal ártanának embereknek, ha nem engedélyeznék. Ugye, most feltételeztük, hogy szabálytalanság volt az eljárásban, holott bőven simán lehet, hogy 100% szabályosan jártak el.

    Volt egy munkatársam, az előző munkahelyén volt egy baleset. Egy csomagoló gép valami forró anyaggal elkezdte lecsomagolni a kollégája kezét, és volt a közelben egy vas cső, ő meg beb..ta a két henger közé, és szétfeszítette. Megmentette a csávót, utána pedig ő járt tárgyalásokra, hogy tönkretette a gépet. A bíróságon még el is mutogatta, hogy hogy csinálta. Akkoriban szerencsére nem lett ebből semmi, csak az idejét bukta, mert segített.

Új hozzászólás Aktív témák