Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz #32839680 #53059 üzenetére

    A fősodor problémát kellene megoldani. Pl.: Valaki 2010 körül beöltözik dokinak, és elkezd feltenni youtube videókat. Egy darabig ugyanúgy nyomnia kell a sz*rt, pl. majomdisznóemberes történetekkel, hogy meglegyen a tábor, a titok és a bizalom. Jön egy Covid-19. A TV-ben, az orvosnál megy a fősodor. Ez a valaki viszont be tudna talán csempészni egy olyan mesét, ami egyezik az oltásellenes mesékkel, csak annyiban más, hogy tovább bonyolítja valahogy, hogy ő tudja, hogy az oltásban van a lehallgató, és a majomdisznóemberek tudják, hogy tudjuk, de, ha beolttatjuk magunkat, és mindenki oltott, akkor nem tudnak megtalálni. Nyilván egy nagyon jó mese kell, hogy beleilleszkedjen a többi hülyeség közé is, de ugyanakkor rávezesse őket pl. az oltásra.
    Nem hiszem el, egy célhoz egyetlen egy ilyen megfelelő mese kellene. Egy George R. R. Martin-nal megíratni, vagy megvenni egy raklap pénzért az egyik ilyen marhát a youtube-ról, belőle úgy is spontán csak az ömlik az ilyen.
    Lehallgató, 5G chip, méreg, apjaf...a is van az oltásban, 9 milliárd ember már bele is halt az oltásba, de
    tényleg mi vagyunk a hülyék, hogy semmit nem tudunk kezdeni velük, nem tudjuk átverni őket az igazsággal.
    Az mindenesetre biztos, hogy azt a vonalat el kell felejteni, hogy az igazsággal, a tudománnyal érvelve próbálni meggyőzni. Az a gond, hogy mindenki itt tart, ezzel próbálkozik, hogy cáfolja, érvel, pedig ez egyértelműen zsákutca.

Új hozzászólás Aktív témák