Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz Vesa #3449 üzenetére

    A pfizer az német-amerikai. Bár tény, hogy átláthatatlanok a torta szeletek.

    Az amerikaiak is próbálnak folyamatosan nyomást gyakorolni az EU-ra, hogy minél kisebb mértékben támaszkodjanak a távol-keletiekre.

    Az meg, hogy az oroszokkal nem akarnak bizniszelni az ezernyi gazdasági szankció mellett nem kell magyarázni szerintem.

    "Nem látom, hogy ott hol van az "EU kicsinyes anyagi érdeke""

    Amikor folyamatosan törpül a gazdasági erejük kínával szemben, a gazdaságaik számai negatív értékek mellett pörögnek, kína meg észre se veszi a koronavírus miatti visszaesést, akkor ezt tényleg magyaráznom kell?

    Sokszor voltak erre vonatkozó nyilatkozatok is vezetőktől, hogy politikai, gazdasági fegyvertényként használják a kínaik pl. a vakcina-kérdést.Azért valljuk be na, nekik amég volt remény, hogy máshonnan meg lesz nem volt prioritás, csak jól hangzott, hogy vagylagos, nem elfogadott, kérdéses biztonságú, ne állapodjon meg senki, mert nem bevizsgált a többivel szemben, stb-stb.

    Magyarország kis ország, de jól dörgölőzik mindenkihez, ami sajnos kell is, ha a nagy halak mellett gazdaság növekedést, jelentős szereplőket akarnak.

    Ezt nagyon jól csinálták most, ezekben a nehéz időkben - az tuti. Kínai, dél-koreai, távol keleti országoktól nem kis összeg jön beruházásokra. Jelentős elektronikai autógyártással, aksi gyártással foglalkozó cégek sora fektet be Mo-n.

    Az EU szerintem már emiatt is fujtat, a németek, az EU csúcsországok szerintem már csak ezért is fujtatnak Mo-ra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák