Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    Szerintem próbáljon mindenki kerülni bármilyen betegséget...

    Egyik kollégáék friss tapasztalata, hogy tesztelés nincs, hiába beteg az egész család. Csak abból sejtik, hogy most pont nem covid, mert az egyik gyerek kórházba került és ott negatív lett a teszt - kórházban kötelező.
    Egyik rokonát hazaküldték gyógyzer és kezelés nélkül a kórházból lábadozni. Tüdőembóliával.

    Nagybátyám pedig múlt héten halt meg hosszas szenvedés után. Nem közvetlenül covidban, hanem az egyészségügyben. Kezeletlen agyvérzés, kezeletlen rák, majd áttétek... hónapról hónapra rohamosan épült le. Vagy 2 hónap volt, mire a vett mintából megállapították a rákot. És még akkor is az egyészségügyisek háborogtak minden alkalommal, hogy de hát járóbeteg és miért kell betegszállító.. miért hívnak mentőt hozzá, amikor nagyon rosszul van... akkor is, amikor már se ülni, se beszélni nem tudott. Sorban a beszéde, aztán a járóképessége, mozgásképessége végül a látása is oda lett. Mindig rácsodálkoztak ugyanazok az emberek, hogy jaj de beteg, de azért vigyék haza, nem kezelik, nem tartják benn.
    Háziorvos utolsó mondása a segítségkérésre az volt, hogy úgyis meghal már. Az ügyeleté, hogy nem tudnak vele mit csinálni, felesleges kórházba küldeni. Végül a segélyhívót sikerült meggyőzni megint, hogy küldjenek ki valakit. Utolsó alkalommal már nem lábadozni küldték haza, hanem végső nyugalomra.

    Év végével megszűnik a háziorvos rendelése. A szomszéd városban bezár az ügyelet is. Így tovább. Az utolsó kapcsolja le a lámpát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák