Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz Tigerclaw #25459 üzenetére

    Az emberek mint tömeg szempontjából, még nem oltható gyerekek stb. kivételével:
    Mindig örökké nem akarnak maszkot hordani az emberek. Hogy működjön is, elő kellene írni FFP2 ami a palántának kényelmetlenebb talán, ha az orra alá húzza.

    Minek kérjen oltást a palánta, ha mindenképpen kell maszkot hordani, ez még rosszabbat tesz a nagyon lelassult vakcinaprogramnak. Kötelező maszk helyett de facto kötelező oltással (persze nem kínai) előrébb lennénk, az a nagyobb védelem, nem a több hónapos, mosatlan rosszul hordott maszk. Tudom, oltott is elkaphatja, de akkor megint ugrás a még hány évig kell maszk mezőre. Szerintem az országok mindenhol kiszámolták mennyi halott "fér bele", mekkora átoltottságnál bírja az eü-i rendszer a terhelést. Az Európai Unió most tart 70%-nál (egy dózis) 47% (két dózis)

    Vagy úgy oltási igazolvány nélkül különféle helyekre pl. fodrász negatív teszt kell, FFP2 és amikor a palánta látja az oltott lazán ül a másik székben akkor elgondolkozik és győz az irigység és kényelem, elmegy oltakozni ő is.
    Romlott lelkemet néha simogatja a Schadenfreude, ezért eléggé elszomorodtam amikor nálunk bejelentették mindenki mehet mindenhova. Azt hittem amíg az antivaxxerek unatkoznak, én a pintérségtől kapott VIP igazolványommal szépen beszambázok a moziba Black Widow-t nézni, étterembe, strandra, villamosozni stb. erre ők is mehetnek bárhová ugyanolyan kényelmesen. :(( Ezért ha nem is tudományos alapon, de érzelmi alapon úgy vagyok vele ha megoldásként egyértelmű vakcina > maszk, akkor én már oltottként miért tegyem fel 40 fokban és egy palánta még be is szólna érte... (persze ez megoldható könnyen leszarom tablettával és köhögéssel az illető felé)

    mpo: úgy derül ki, hogy tesztelnek Testing in England | Coronavirus in the UK (data.gov.uk)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák