Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    A bosszanto az, hogy mindig meg kell varni hogy komolyra forduljanak a dolgok, ahhoz hogy a vedekezest is komolyan vegyek a kormanyok. Mint amikor minden telen bejelenti az utkarbantarto ceg decemberben, hogy nem voltak felkeszulve arra hogy eshet a ho.

    Most pl. maszkhordassal akar el is lehetne kerulni a negyedik hullamot, vagy lelassitani, toredekere csokkenteni a hatasat, de nem, meg kell varni mig bekovetkezik a legrosszabb es majd csak akkor bevezetni ujra a vedelmi intezkedeseket. Tudom hogy az emberek zugolodnanak, foleg hogy a lakossag harmada magasrol tesz az egeszre, de a kormany nem azert van ott hogy nepszerusegi versenyt nyerjen. Ugyanezek akkor is zugolodnanak a maszk miatt, ha mar csak a jarvany kozepen tennek kotelezove a hordasat.

    A maszk raadasul csak kenyelmetlenseg, nem csokkenti a GDP-t, ha nem szamoljuk hogy biztos kevesebb sminktermek fogyott, de arra tippelek, hogy a nok titokban talan orultek is annak, hogy nem kellett sminkelniuk, vagy legalabb nem annyira mint korabban.

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák