Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    veterán

    válasz Parci #23438 üzenetére

    "viszont ténylegesen nem biztos, hogy úgy van az, hogy nem jó egy sinopharm az mrns után, sőt, szólnak logikus érvek mellette is"

    Ő arról beszél, hogy amíg nincs adat arra, hogy ez jó, addig a "lehet, hogy jó" az nem játszik! Ami egyébként alapból is így van, hiszen amíg valamit nem tudunk, addig bármi IS igaz lehet, de hogy mi a valóban igaz, azt előbb ki kell deríteni! Jelenleg nincs kiderítve, hogy mRNS-re bármit oltogatni jó lenne és biztonságos, sajnos a keleti oltások esetén az adathiány/kérdőjeles hitelesség faktorok miatt még annyira sem várható, hogy erről konkrét infóink lesznek, mint bármi másról. Vagyis jelenleg valid érv az, hogy ezeket valaki nem kéri. Még AZ-re mRNS-t is kérdéses, mert bár azt azért oltottak, de nem harmadiknak hanem az AZ második dózisa helyett, és túl sok idő még nem telt el azóta, hogy ezeket beadták, tehát még gyűlnek az adatok itt is. De erről legalább már látunk valamit.

    Sino-t adni bármire az szerintem nettó felelőtlenség úgy, hogy még a Phase 3 adatai sincsenek publikálva mai napig, és még az oltás biztonságossági adatai is enyhén szólva hiányosak, amit maga a CHO jelentett ki pár hete.

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák