Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Floyd80 #20493 üzenetére

    Szerencsére én nem voltam rá allergiás DE:
    - amikor 10-15 éve sokat buliztam - ha eleget ittam táncoltam is :DDD - akkor sokszor volt a karom vagy akár a ruhám is kiégetve mert a sok hülye p.csa - jellemzően nők - ÉGŐ cigerettával a testüktől eltartva a TÁNCTÉREN tartózkodtak
    - plusz a meleg, elhasznált füstös levegőben sokkal hamarabb kifáradtam

    Voltam pl. szabadtéri bulin meg olyan helyen ahol nagyon komoly légcserélő rendszer volt és akkor tudatosult bennem, hogy mit jelent a füstmenetes levegőjű helyen bulizni. Mikor 2012 tavaszán - ha jól emlékszem akkor - megszüntették a dohányzást a szórakozóhelyek zárt részén sokkal jobban éreztem magam a bulikon. Persze mert a sírás, hogy most már nem a füstöt kell szagolni hanem az izzadt testek szagát de én ezt nem tapasztaltam, inkább a sok parfüm, a kiömlött alkohol stb. szagát-illatát.

    Úgyhogy ez egy dicséretes döntés volt.

    Egyetemi szobatársam "kocadohányos volt" (ez alatt ő azt értette, hogy csak akkor cigizik amikor alkoholt iszik) na de mivel szinte minden hétköznap lementünk minimum egy-két söritalra ezért már a vizsgaidőszak alatti bulizás szüneteltetése sem segített és szinte napi dohányos lett, ezt ő is beismerte.

    Soha nem dohányoztam - kb. 20 éve elszívtam egy fél szál cigit ennyi - és nem is fogok.

Új hozzászólás Aktív témák