Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz Rolly #11600 üzenetére

    "Azzal is számolj, hogy 70-80 között a többség még Sinopharmot kapott."

    :N Nem. 41 vs 36 [Vakcináció - Koronamonitor]

    " (ismeretségi körben mindenki például)"

    Ez nem tudom mit jelent. Én is Sinopharmot kaptam (69 éves vagyok). És??? :U

    "Plusz pfizert a 80 alattiak közül egyenlőre azok kaptak akik "rossz bőrben" vannak voltak (például végstádiumú rákos betegek) "

    Erről beszéltem. Ez is megnövelheti a halottak számát. Ezért is további adatok nélkül értelmezhetetlen a kormány táblázat adatai. Legfeljebb arra jó, akkor persze ha igazak, hogy a Sinopharm is hatékony.

    "orvos ismerősnek..."

    A saját praxisában kinek mit adott azt elhiszem tőle. Azt hogy országosan kik mit kaptak azt nem, mert a statisztikák más mutatnak. Attól, hogy ő orvos, miért kellene hinnem neki? Én biológus vagyok. Többek között epidemiológiát, mikrobiológiát, alkalmazott biológiát oktattam egyetemen. Részt vettem a vakcina fejlesztésben is. Ezért úgy érzem egy picit értek hozzá. Persze ebben a vitában nem számít, hogy orvos vagy biológus mondja, a számok a döntőek. Azok viszont mást mutatnak.

    További érvem a kormány táblázatával szemben az, hogy az izraeli és a amerikai adatok egyáltalán nem támasztják alá a Pfizernél közölt halálozási adatokat.

    [Karikó Katalin reagálása a Fecebook-on a kormányzat táblázatára]

    "Tehat 4 honap alatt halt meg 32 idos ember/100,000 Pfizer beoltottbol akiket az oregek otthonaban beoltottak es kronikus betegsegben szenvedtek.
    A kinai vakicina esten 2 honap alatt halt meg 16 ember/100,000 beoltottbol akik kronikus betegsegben nem szenvedtek.
    Meg kutatonak sem kell lenni ahhoz hogy valaki realizalja megfelelo kontrollal lehet csak osszehasonlitani valamit, vagy historic kontrollal. A betegsegek mellett a beoltottak es elhunytak korat is fel kell tuntetni kulonben ez teljesen felrevezeto informacio. Azt kellett volna feltuntetni hogy
    Magyarorszagon 4 honap alatt 100,000 idos kronikus beteg emberbol hanyan halaloznak el az oregek otthonaban. Illetve kronikus betegseggel NEM rendelkezo 100,000 emberbol hanyan halnak meg 4 honap alatt."

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák