-
IT café
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz kenwood3 #15449 üzenetére
Nekem múltkor nem ezt írta nem is tudom már melyik modi. A mobilnetesekkel meg mondjuk annyit tudsz kezdeni, hogy tudomást veszel róluk, és nem baszol be ilyen több megás képeket.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Bjørgersson
félisten
válasz kenwood3 #15452 üzenetére
Mivel általában az ilyen több megás szarok miatt szokták belassítani a mobilnetem, így igen, képes vagyok egy kép miatt írni a modkerbe.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
EmberXY
veterán
válasz kenwood3 #20892 üzenetére
Megnyugodtam...
kaskader: Nem nagyon kapkodnak a SPAR-ban az üveges coca után, most rájöttem, hogy miért... 500 huf-ba kerül, ha az üveget nem nézzük, 1 liter kóláért az majdnem sok. Így valószínű, hogy csak valami eseti akció lehet, nem hiszem, hogy hosszú távon életképes maradna ezzel az árral, ha már most se kapkodják. Egyet vettem azért, a nosztalgia kedvéért...
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
-
F34R
nagyúr
válasz kenwood3 #28112 üzenetére
Az kemeny.. anyam is asthmas, magas vernyomas stb... meg az Astrazeneca is elmegy mer az legalabb a masodik oltas utan 64% koruli vedettseg ad. Nah de a tobbi? meg csak informacio sincs rola mennyire hatasosak. A Pfizer/Moderna/Astrazeneca harmas eddig a legnepszerubb. Remelem nem megint kormanyzati erdekek miatt lesz nyomva a kinai es orosz vakcina.
-
EmberXY
veterán
válasz kenwood3 #28124 üzenetére
Nem játék az ilyesmi, na de utólag már hiába okos az ember. Jobbulást, ha még nem épültél fel teljesen belőle.
Egyébként az, hogy a fejed keményebb-e mint a vasbeton gerenda, az szerintem relatív. Ha elég nagy sebességgel érkezne bele a vasbetonba, simán átmenne rajta. Az "elég nagy"-ot majd customer114 kiszámítja, ő a fizikusunk.Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Havi limitet kap a GeForce Now
- DUNE médialejátszók topicja
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest