Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
válasz kenwood3 #3601 üzenetére
Nekem nem fog hiányozni a trollfészek, cirka kéthetente megpróbáltam egy-egy ÚJONCNAK TŰNŐ értelmetlen hozzászólással eredeti irányába fordítani a topicot, ami anyázássá fajult és igazi baromkodássá. Az bánt egyedül, hogy egy kalap alá lettem véve és "lebagázsozva" lettem a sok hígvelejűvel. Baxák meg!
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz kenwood3 #3601 üzenetére
Igen. Csak azt nem értem, hogy miért nem lehet (vagy lehetett már akkor) az ignoráns elemeket bannolni a fenébe, hogy ne az ártatlanok szívjanak..
Amit a HA-ról írtam, még kiborítóbb.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz kenwood3 #3597 üzenetére
Akkor vágják azokat ki, ne pedig azokkal legyen kiszúrva, akik normálisan használták a topikot.
Félreértés ne essék, nem fogok rangot visszaesni, ha törlik sem, de így úgy érzem, hogy a PH-s "munkámból", jelenlétemből vesznek el amiatt, mert mások nem voltak képesek normálisan viselkedni - így ez velem szemben igazságtalan.
Vagy ha nem is újra megnyitni a topikot, de legalább csak ZÁRNI (és nem törölni).Ezek után szerinted mit érzek, amikor a HA megújulásáról van szó és olyanokat olvasok, hogy törölni fogják az üzleti hsz-eket az adatlapról??
Több, mint 5 év munkáját veszítem így el; emlék marad, nyom nélkül.
Egyrészt, a hsz-szám már valamennyire enged sejtetni dolgokat üzletelés során, másrészt PH!-s jelenlétem majd 1/3-át egyszerűen a kukába dobják.
Az rendben van, hogy a HA megújul, de miért kell ezzel törölni az eddigi hsz-eket?? Remélem ez csak valami rossz vicc...ch003067: Jó gondolat. Örülnék én is a méltányosságnak.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Domxc
senior tag
-
EmberXY
veterán
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz kenwood3 #3410 üzenetére
Ahogy a kapcsolódó topikban is kinyilvánítottam a véleményemet, itt is megteszem. Olyan remekbeszabottan metaforikusan lényegbemászó lett , hogy idézem.
"Titeket komolyan érdekel ez?
Mármint a nyomozásba torkollott klónozott turulcsalád belső ügyeivel egybekötött vadrománcos lelépési gyíkászat, kombinálva a már-már csituló, szekrénybe zárt Vérvarjak és raszták banánliget-menti határvillongásaival?Ha elment, elment, ha visszajön, visszajön. Ha zöldségeket írt, akkor répa - ignorálod. Ha túlzásokba esik, akkor a zöldségből úgyis (szép sárga) gyümölcs lesz. Ha másodreg, másodreg, ha negyvenkettedreg, akkor negyvenkettedreg. Nem mintha bármit is változtatna az életemen. A tiéteken? "
[ Szerkesztve ]
-
Weißturul
senior tag
válasz kenwood3 #3335 üzenetére
Vagy csak nem tudunk róla...
Amúgy Zohan jó hülye, ki az aki dinamikus IP-s alaplappal (elmondása szerint) folyton lebukik??Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Weißturul
senior tag
-
Weißturul
senior tag
válasz kenwood3 #3272 üzenetére
jó tudni, hogy mit kell kerülni...
kisasszonyúr: függő vagy meg legalább van eszed, WC3TFT is fent van, eredeti?
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
-
Weißturul
senior tag
válasz kenwood3 #3258 üzenetére
Nem azt mondom, hogy bajom van vele, hanem azt, hogy kicsit elvett a kényelmemből: nem lehet fent az összes kedvencem, néha törölni kell.
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Weißturul
senior tag
válasz kenwood3 #3158 üzenetére
Vezess minket, mester!
De azért néha engem is irritál, van úgy, hogy egy ideig be se nézek, mert minek.Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Domxc
senior tag
válasz kenwood3 #3152 üzenetére
Csak ez többször köszön vissza. Ezt a topikot sem a seggünkből húztuk. Akármennyire hülyeségnek tartjátok, de szvsz mindkét topikot be kéne zárni. Bár rosszkor döbbenek rá. Jó kis közösség volt, sokszor csak emiatt jöttem föl az oldalra, de nem tudjuk visszafordítani az időt, és akkor kipaterolni az újonnan jövőket. Pedig sajna az egészet ők cseszték el az egészet.
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
albert8
veterán
válasz kenwood3 #3146 üzenetére
Jah tényleg az
meg el is ment a régi banda egy része
jöttek az új rossz fijúk és kapmpec lesz a topiknak ugy érzem nemsokáFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz kenwood3 #3094 üzenetére
Tudok róla. Várható volt. Adatlapja alapján csodáltam, hogy eddig húzódott a dolog.
-
-
Weißturul
senior tag
-
Weißturul
senior tag
-
albert8
veterán
-
-
EmberXY
veterán
válasz kenwood3 #1437 üzenetére
A moderátorok is bejárhatnának ide trollkodni..
[oWn]f4te: Csak most láttam a hsz-t, nem vettem észre az előbb..
Én 8-10k-t biztosan nem adnék ki fülhallgatóra, fejhallgatóra még talán igen, de fülesre biztosan nem, valamiért elégedett vagyok így is a hangzással, a mostani fülesem már vagy 3 éve bírja, a poén az, hogy a telefonomhoz kapott gyári Samsung füles 3 hónap alatt lerohadt rólam, ezért kellett visszatérnem a "régi" füleshez.
Pedig a telóhoz kapott füles tetszett, egész jól kiszűrte a külső zajt is, csak hát elég gyorsan tönkrement, az egyik fele elkezdett halkabban szólni, és egy mérgesebb pillanatomban 5 centis darabokra téptem szét és kidobtam.Up the Irons!
-
koshmar
addikt
válasz kenwood3 #1348 üzenetére
Szerintem mindegy, milyen az egyéni avatar, az a lényeg, hogy egyéni, tehát lehet tudni, hogy az illető kiérdemelte.
A tiéd zsír lesz amúgy.
EmberXY: Anyám múltkor egy 14 kilósat hozott- na azzal már embert lehet ölni.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
EmberXY
veterán
válasz kenwood3 #1342 üzenetére
Biztos meg lehet csinálni úgy is, hogy csak egy embernél látszódjon, de az sokkal bonyolultabb lenne, annyit nem ér az egész.
A kép linkje mindenütt ugyanaz, ezért arra egyszerűbb hivatkozni.Domxc: nyilván megvárom, hiszen csak akkor lesz olyan, amit mindenki láthat, de addig lesz olyan, amit csak én láthatok... A hatás hasonló..
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz kenwood3 #1340 üzenetére
Nem rontottál el semmit, ugyanis az avatarod linkjét cseréli le a szkript, de ugyebár az a link mindenkinél ugyanaz, akik azt az avatart használják. Én is látom a sajátomat egy-két helyen, de viszonylag ritkán...
Ezzel sajnos nem lehet mit kezdeni, maximum azt, hogy olyan avatart választasz magadnak, ami kvázi a legritkábbak között van, ezért ritkán fogod viszontlátni másnál is, magadnál meg ugye a "sajátod" fog látszani, pl a kőbalta vagy egy-két "gagyibb" avatar jó lehet erre a célra. Természetesen akkor azok linkjét írd be a lecserélendő link helyére.
Ezt elfelejtettem mondani tegnap, de ezek szerint magadtól is rájöttél.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz kenwood3 #1336 üzenetére
A linkeket ne egyenként cseréld, hanem kijelölsz egyet, majd "csere" funkció, és az összeset le tudod cserélni a kívánt linkre...
A mostani avatarnál elég a linkek végét cserélni, vagyis a képek konkrét nevét...
Gyorsan megvan..
Sok sikert hozzá.
Jó a kép amúgy, ez ugyebár Songoku?[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz kenwood3 #1332 üzenetére
Rendben.
Szóval, akkor a majomfej ikonra jobb klikk, aztán ha aktív a script, arra is jobb klikk, és úgy lehetőség van a szerkesztésre, meg kell nyitni egy szövegszerkesztőt, legegyszerűbb egy jegyzettömb, ki kell keresni az indítóját.
Ha ez is megvan, akkor elvileg megnyílik benne a szkript, azon belül a linkeket kell átírkálni, minden "if" szerkezetnél a felső a mostani, az alsó az új, a mostaninál az avatarod linkjét adod meg, az újnál pedig annak az elérhetőségét, amit helyette akarsz látni..
(A képeket természetesen meg is kell szerkeszteni, nagy kép 45x50 pixeles, a kicsik 21x21-esek elméletileg, annál nagyobbakat ne rakj be, mert szétcsúszhat.)
Ezt mindegyiknél meg kell tenni, a linkeknél, ahol a felsőben szerepel a "small", az a kis ikonokra vonatkozik, a felsorolás második felétől jönnek azok, oda is rakhatsz be képet, de az a kis avatarra vonatkozik majd.. Mindenképpen írd át az összes linket, mert amit úgy hagysz, annál az eredetileg ott lévő avatar fog megjelenni, azt meg ugyebár nem szeretnéd..
Egyelőre ennyi, ha elakadsz, akkor szólj.szerk.: Látom, hogy itt vagy, de le kellett valahogy írnom ezt a kiló szöveget.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
albert8
veterán
válasz kenwood3 #1278 üzenetére
Nekem is az egyik kedvencem
én még nagyon szeretem a Huskit lehet nem igy kell leirni
am nálunk is van még 100 tyúkTibii91 :az enyém is elszökött am
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
EmberXY
veterán
válasz kenwood3 #979 üzenetére
Ajjajjajaj.
Mikor megláttam a topik címét, Való Világ 5 "csak kulturáltan", már akkor kész voltam, de a hsz-ek valami irgalmatlanok, büntetnek.
"Súlyt rá és be a medencébe..."
Talán egy olyan hsz volt, ami nem rá vall, mégpedig: "Aludj jól"
Ez jó röhögés volt..[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz kenwood3 #977 üzenetére
Azt gondoltam, hogy valójában nem volt pénzmozgás, ki lenne olyan
hülyejólelkű, hogy ilyesmiért pénzt adjon, mikor ott a modker..
De amúgy meg ha igaz, ha nem, le van írva a modkerben, tehát hivatalos, úgyhogy ez akkor is egy értékes bizonyíték az ügyben.Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz kenwood3 #973 üzenetére
Ez nagyon ott van! Hogy mik meg nem történnek....ez már majdnem zsarolás.. (mármint az, hogy pénzt is utalt neki, hogy hagyja békén)
Pedig épp most akartam javasolni, hogy linkeld be az összes hsz-ét a modkerbe, és a modik majd megkeresik, hogy hol a hiba.. Bár így lehet, hogy te kapnál eltávot..Tibii91:Ha most netán úgy érzed, hogy nem veled vagyok, legyél nyugodt, a végén majd megbosszullak!
De tényleg jó látni ezt a "vitát".[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Háború Izraelben
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest