Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
- Total Commander
-
IT café
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Egy kis hegyi túra : pipa
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #34031 üzenetére
ázsiai sült zöldséges tészta itt most van
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #34010 üzenetére
Amire az elsődleges telefonodat szoktad használni, arra szerintem sokkal célszerűbb lenne egy asztali gép.
-
KROK640
nagyúr
válasz Golden9 #34006 üzenetére
Ezek szerint még jó, hogy szóltam. *
Bár nekem a megnevezéséből és egyértelmű volt, hiába németül van ( Oké, ha olvastál, akkor csalok, mert jelenleg Ausztriában élek) de ezenfelül a termék képe és eléggé árulkodó, valamint részemről azért az ár is gyanús lett volna.* Bocs ez most gonosz lesz, de Elképzeltem ahogy berakod a két konyhába meg a tyúkól mellé a három gyerek játékot xD
-
KROK640
nagyúr
válasz kenwood3 #34005 üzenetére
Igen, csak az amit én kerülök.
Eleddig két iPhone om volt az idők során még régen a 3G, valamint sok évvel később az 5s.
Jó pár féle telefonom volt az idők során, és mivel több mint hét évet dolgoztam telefonos boltban, rengeteg telefonhoz volt hozzáférésem, amiket hetekre ki tudtam próbálni, nagyon sok tapasztalatot tudtam gyűjteni és azt kell mondjam, hogy nekem valahogy ez iPhone ok nagyon nem jöttek be.
Az iPhone ok nagyon szép képet csinálnak de sajnos a jó tulajdonságaik számomra itt véget is érnek, illetve talán azt is fel hozhatom hogy gyorsak de csak egy átlag androidos telefonhoz képest nem ahhoz képest mint amit például most használok.
Ami nem tetszik az iPhone om van az a nehézkes zene felrakás volt régebben ami mára kb lehetetlen Aztán a nagyon rövid akku idő illetve az hogy mindenhez is net kell és hát a cserélhető aksiról és a javításról sincsenek túl jó tapasztalatok. Az általában véve vett áráról már nem is beszélve. Egy hasonló képességekkel bíró olcsóbb kínai telefon körülbelül harmad - negyed áron beszerezhető.
Nyáron meg versenyeztem a Honor V20 omat a havernak a vadonatúj onnan beszerzett aktuális iPhone ja van azt hiszem talán a 13 as de erre nem merek megesküdni, és Órákon át nyúzta a telefonomat és próbálta kihozni, hogy mégis az Apple a jobb, De bármit csináltunk a két telefon körülbelül fej fej mellett teljesített vagy némelyik az egyikben picit jobb volt a másik dologban picit rosszabb. Aztán nálam az akku idő és az ár elég erősen elvitte a pálmát, hiszen még jövő Ilyenkor is fogja fizetni a részleteket addig én már tavaly januárban egy összegben bezsákolt lám az egészet, Igaz az én telefonom kevesebb mint harmada annyiba került, miközben körül belül ugyanazt a sebességet és képességeket hozzá.
Ami külön jól esett, hogy elismerte hogy a két telefon Erősen pariban van és nehéz dönteni Mindezt egy olyan srác szájában aki szerint az Apple az isten csak az iPhone a menő és minden szar amin nem iOS megy. Megjegyezte, hogy a Honor V20 volt az első olyan Androidos telefon ami tetszett neki és nagyon elismerően nyilatkozott róla.
Mindent egybevetve Én most jelenleg biztos hogy nem vennék Apple telefont a fentebb felsorolt okok miatt, ettől még nem tartom lehetetlennek hogy évek múlva egy olyan telefonom legyen de jelenleg nem igazán látom értelmét annak, hogy át álljak az iPhone osok táborába. Mondjuk jelenleg ha telefont kellene cserélnem valamiért nem is igazán lenne elképzelésem hogy mi lenne Merthogy ez a telefon most nekem tökéletesen megfelel valószínűleg maximum ugyanígy egy Honor V20 ra cserélnék.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz EmberXY #34004 üzenetére
Nem tudom... nekem azért a Nokia Lumia 630 úgy nagyjából öt évig erősen kitartott, aztán volt két hanyatló év, amiből a második az a nagyon gyors hanyatlás volt.
A mostani telefonom gyakorlatilag két éves és még csak nyomát sem látom annak hogy lassulnak vagy bármihez is kevés lenne. Sőt a legújabb iPhone nal mértem össze nyáron és a két telefont fej fej mellett végzett úgy hogy az enyém több mint egy évvel idősebb volt. A mai 40-50 ezres felejthető telefonokhoz képest pedig brutális, mert nem egy olcsó telefonhoz volt szerencsém mérni és mindenhol elég látványosan jobban szerepelt az enyém.
Szóval nekem most azért lett tanulságnak hogyha az ember hosszú távra tervez telefont, akkor bizony sajnos mélyen a zsebbe kell nyúlni, de érdemesebb valamelyik csúcsmobilt megvenni és az használni évekig, mint az olcsó kategóriát harmadannyi időnként cserélgetni.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz EmberXY #33988 üzenetére
Sajnos szomorú de ezért van az hogy felső középkategória át vagy felső kategóriát éri megvenni ami meg általában jó drága
Sajnos amiket ma 40- 50 ezerért lehet kapni azok leginkább egy másfél évre jók, aztán úgy avulnak, hogy az ember csak pislog. ( ebben sok esetben segít nekik ilyen olyan frissítés is amitől hogy hogy nem csak egyre lassabb és lassabb lesz a teló)
Még az ezelőtti telefonommal a Lumia 630 a ami akkor felső középkategória volt mikor megvettem azzal is úgy jártam hogy amikor véget ért a támogatottság akkor fél év alatt lett egy szuper gyors és nagyon jó telefonból vagy használhatatlan semmi. Na jó fényképezni és hívást fogadni megindítani még lehet vele De ez körülbelül ebben ki is merülnek már a képességei.
Tavaly januárban vettem egy Honor V20, ami eléggé felső kategória volt akkor És egyelőre egyáltalán nem bántam meg, bár ezért a pénzért még legalább három évig kell jó legyen, igazán csak akkor mondhatom el, hogy megkérte.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz koshmar #33967 üzenetére
Ne is emlegesd a Black Friday t amiatt lesz jövő héten nálunk bolondokháza a cégnél. Már tegnap meg ma erőteljesen készültünk de szerintem arra hogy négy helyett este hétig leszünk és Szombat és vasárnap is dolgozni kell nem lehet készülni.
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
válasz somogyib #33961 üzenetére
Azt hogy a kép miért van fejjel lefelé azt sajnos én sem tudom. Nem az egész mennyiség Az enyém hanem csak egy ilyen csíkot vettem tavalyelőtt. Csak történetesen annál a cégnél dolgozok ami többek között ezt is forgalmazza. Én nem csináltam egyebet mint egyszerűen lefényképeztem hogy milyen van otthon.
Egyébként két év alatt összesen három fajtát nyitottam ki a hatból és a habanero kivételével mindegyiknek több mint a fele még megvan a gyümölcsös habanero nak viszont már csak az egynegyede.
Hacsak nem veszít drasztikusan az erejéből akkor ez a szett nekem körülbelül 10 évig elég lesz.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz EmberXY #33930 üzenetére
Ezek Igen finom pálinkáknak hangzanak. Ennek ellenére így vasárnap estére eléggé merész vállalásnak hangzik.
Bármiről nem is fordult elő hogy egy majdnem árokba borult este után másnap kilencre mennem kellett dolgozni. De azért az csak nem reggel 7:00.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz koshmar #33927 üzenetére
Vona falunkban egy " szint ivó". Az öreg kábé sosincs beállva de mindig van benne valamennyi. Komolyan még a kocsiban is ott van neki a kannásbor vagy a sör, mert valamennyi mindig kell hogy benne legyen.
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
válasz sztanozs #33903 üzenetére
Én 2003 óta csupán egyetlen egyszer foglalkoztam tér informatikával, 2016 - ban amikor egy Pokémon Go nevű játékhoz layereztünk magyar városokat és kisebb településeket. Szerettem csinálni mert bitang jól fizetett, csak sajnos aztán csődbe ment a cég
Pedig home officeból napi 4 óra munkával napi 20 ezer forintot simán megkerestem akkoriban.
Ez még most is jó lenne.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Ugyanaz mint Ciprus.. Kb sosem szokom meg milyen szép helyen élek..
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #33892 üzenetére
Ha már reggeli: gyors vonatozásra Lindauba, aztán séta a boden tó partján, vilmar ebéd megtekinthetően sajtos szalámis kenyér
-
KROK640
nagyúr
válasz sztanozs #33891 üzenetére
Ismerős. Nem tudom hogy ti mikor csináltátok de nálunk is hasonló volt a helyzet.
Meg a nagy kedvencem az volt amikor légifelvételeket kellett összeilleszteni és abból valahogy térképet csinálni. Mindenesetre Üdv kolléga.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz koshmar #33832 üzenetére
Köszönöm hogy szóltál rólam
Nos igen soraimat már Bregenzből írom
Ma volt séta a Boden tó partján, holnap Lindau...
Nagyon komoly lakást sikerült kibérelni egy klasszikus alpesi ház.
Majd csinálok videót ha érdekelInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Új világot a csillagkapun, ha kell át lazulunk ...
-
KROK640
nagyúr
válasz koshmar #33803 üzenetére
Emlékszem, hogy miért regisztráltam.
Ciprusról már majdnem hazatérve, de még kint, elkezdtem a neten keresni használt gyors SSD-t (egy 120GB-os OCZ Vertex3-ban találtam rá a kedvező vételre), és meg öcsémnek egy félgépet, ami lehetőleg jól húzható, és kedvező árú (végül egy Pentium G3258 lett egy Z-s giga lappal, amit CPU csere után ugyan de mai napig használ, így elképesztően jó vétel volt, az említett SSD is nála szolgál már). Mindkettőre (google keresés) egy itteni hirdetés formájában találtam rá, így beregisztráltam, és nullás újoncként megvettem amit kinéztem (szerencsém volt egyiket sem vitték el előlem). Aztán úgy gondoltam megtartom az accot, mert vannak itt jó vételek. Egy darabig, csak hirdetéseket nézegettem, egyre rendszeresebben, majd rátaláltam a War Thunder topicra (amit mai napig rendszeresen játszok), ott indult a PH!-s fórumozói pályafutásom, aztán a hülyét kapok az apróktólra és az ingyen kéne de azonnal, és ezek rászokattak a rendszeres fórumozásra, innen pedig elindultam felfedezni az egész fórumot. (mai napig nem sikerült teljesen, sőt nagyrésze "fog of war" de már ígyis olyan sok topicra vagyok feliratkozva, hogy sokszor elég azokat vinni )Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz koshmar #33801 üzenetére
Szerencsére én mindig eltudtam kerülni az efféle szennyeket
Anno a GSF-en (ahol a nagy reset előtt 128000+ kommentem volt) simán csak az offtopicokba dumáltunk mindenféléről.
Volt olyan nap, hogy csak munkaidőben 370 postot írtamInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #33773 üzenetére
Nekem az volt a reggelim.
Az ebéd majd gulyás leves lesz, most kezdtem el főzni.Keverd össze a passatat és a tejfölt, jó alap lesz a kockákban megpirított csmellhez ...
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #33770 üzenetére
Megint spagetti, sok sajttal, mexikói szósszal ... bár még most fogok nekiállni
-
KROK640
nagyúr
válasz KROK640 #33767 üzenetére
óóó baszki, ráadásul erre gondoltam XD csak véletlenül egy képpel arrébbit tettem be ...
-
KROK640
nagyúr
válasz koshmar #33762 üzenetére
Én most ezzel kényeztetem az ízlelő bimbóimat kellemesen finom egyébként, még ha kissé harapós is, valahol kényeztet, és selymesen nedves a vége. Ajánlom mindenkinek
-
-
KROK640
nagyúr
Tegnap az egyházban chilli evő verseny is volt, gondoltam benevezhettem volna Koshmar-t, hogy történjen vele valami jó is
Végül én magam nem versenyeztem, de versenyen kívül egy kis 450 ezer scovilles narancs habaneiroval, és egy 500 ezres csoki habaneiroval elkényeztettem az ízlelő bimbóimat.
Aztán vettem szószokat meg pár paprikát, hogy az élmény velem maradjonInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #33750 üzenetére
Spagettit, csípős mexikói mártással, és rengeteg sok-sok reszelt sajttal.
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #33731 üzenetére
Csak trollkodtam veled, úgy tettem mintha rólam beszélnénk
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #33723 üzenetére
Ahogy gondoltam, nem jó buszt nézel
Volt egy csaj aki miatt egy időben jó párszor kimentem Böszörménybe, meg egy akiért Bodára, de alapvetően nem abba az irányba szoktam utazni.
Ha az én buszom bekanyarodna Csodaszőlőre, az igencsak váratlan meglepetés lenne, mivel délnyugati irányba tart északi helyett.
De ezzel az iránnyal még Koshmarhoz se jutsz elInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz koshmar #33715 üzenetére
Jó volt a HELL?
ugyan nem úgy öltöztél ahogy kértem, de amikor azt mondtam, hogy Koshmar-nak hoztam, akkor hárman is voltatok
Végül odaadtam neked (megmentettem az ál Koshmaroktól), megköszönni nem szégyenInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #33710 üzenetére
Na de melyik 22:40-es? ez a nem mindegy ...
Mert az enyém ugyan sosem, sőt, még csak nem is arra dzsal. Ahogy ha barátnőmékhez megyek az övé sem. De ha Tibi haveromhoz, az semInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz customer114 #33705 üzenetére
Mikor bontják? Addig húzzák az időt, hogy simán műemlék lesz belőle
A Balatonon van egy kísértetiesen hasonló, csak az kikötőInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz customer114 #33705 üzenetére
Sose kanyaradott... se most, se régebben.
"a rendes távon is alig bírtam visszatartani a söröt/borot és egyebeket." néha velem, is megesett
-
KROK640
nagyúr
válasz koshmar #33691 üzenetére
kicsit hamar hagytad abba ... én március 1-én hagytam abba, és végig fáztam az egész márciust. Ráadásul pont akkor lettem covidos is, durván szar időszak volt. Úgy érzem mintha pár éve történt volna, ahogy visszaemlékszem, pedig idén március volt.
-
KROK640
nagyúr
válasz EmberXY #33690 üzenetére
Nekem pl volt olyan, hogy (főleg amikor otthon voltam pl ünnepek ilyesmi), hogy egy begyújtással akár 15 napot is elvoltam. Folyamatosan pakoltam a tűzre, az meg égett, és annyi. Hatalmas kazánom van, ha abba bedurrantok rendesen, meg beáll a tűz, akkor éjfélkor mondjuk pakolok rá, akkor reggel 8kor még olyan izzó parázs van benne, hogy 1-2 szárazabb fa rádobásával ég tovább a tűz.
Szóval ha így nézem, akkor egy télen 5-6 begyújtásból megvagyok (na meg van gázkazán is).Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz koshmar #33681 üzenetére
Jó száraz, ahogy hallom.
(jééé 2022-es videó és már színes )
Pont ma szórakoztam képszinező algoritmussal. Állandóan zöldre festene egy eredetileg piros autót... ami fura mert a hátsó világító lámpánál rájön, hogy pirosra kell festeni.Sikerült elérnem a gázszerelőt, holnapután sztresszelhetek, mennyi lesz az annyi ...
-
KROK640
nagyúr
válasz EmberXY #33675 üzenetére
Prosectura... "Iszok az életre, iszok a halálra, kuva nagyot okádok a múzeum falára..." hajjjh, 2007 tavasza, de rég is volt ... (akkor hallgattam kb legutóbb, de valamivel régebben úgy 2000-es évek eleje óta ismerem).
De írhattam volna azt is, hogy
"kinézek jobbra,
kinézek balra,
réten legelő magyar tarka,
a wcben meg nyomom a pedált,
a walkmanem meg nyomja a metált,
jön már a kaller,
csattan a saller"
Erre mentünk 2003-ban a Balatonra nyaralniNémileg nehezíti a vissza emlékezést, hogy akkoriban Baracka-t, HétköznaPICSAlódásokat és Alvin és a mókusokat is aktívan hallgattam, természetesen a rammstein és a (főleg külföldi, plusz magyar underground) rap vonal mellett.
A trance csak 2007 őszétől jött ... (mai napig emlékszem, egy hosszúra nyúlt októberi buli haver felajánlotta, hogy hazavisz vidékre kocsival ne kelljen reggelig várjak a vonatra. Ő az akinek a kocsijában vagy az szól amit ő akar, vagy sétálsz... Szóval betette a trance-t hazafelé, (aly and fila future sound of Egypt 21-et), ami akkor jött ki frissen... frenetikus volt hallgatni az ő hangrendszerében, ahogy a sötétben száguldottunk. És mire hazaértem már tudtam, kerestem is ezt a mixet, és kezdődött ennek a műfajnak a felfedezése is)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest