Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz EmberXY #36820 üzenetére

    Van ennek hátulütője asszem pont veled tárgyaltam ki PMben, hogy bizonyos helyeken az értékességed csak azt jelenti, hogy soha a büdös életben nem fogsz előrelépni, mert ott vagy tökéletes mindenki szerint ahol vagy.
    Másrészt sokszor azt jelenti, hogy többet kell dolgozz, vagy olyan munkákat csinálsz meg amit más nem vállal el, akkor csak megnyerted magadnak ezeket végleg. Értékes vagy mert olyat csinálsz amit senki más (ez lehet akár budipucolás is), de ha innentől kezdve mindig a tied, akkor ez sovány vígasz.
    Értem azt az oldalát is az érmének amire te gondolsz, hisz azt is merem, de arra próbáltam utalni, hogy ez sem fekete vagy fehér, hanem leginkább pepita.

    Holoda Attilát meg ismerem, több előadását hallottam már (ezt mondjuk pont nem, de nem is most fogom meghallgatni, hanem szerintem csak holnap után), de gyanítom, hogy erősen egyetértünk abban, hogy már ígyis túl sok akkugyár van itt, az infrastruktúrához és minden máshoz képest is. Vagy pl már sok helyre leírtam, hogy miért hülyeség, hogy az autógyártók itt hagynának minket ha nem itt készül az akku ... egyszerűen csak kell valahonnan a kormánynak pénz, és most ebben van, ráadásul lehet feszíteni, is hogy mennyi munkahelyet teremtettünk ... pont mint a közmunka esetében, csak arról volt csend, hogy a minimálbér feléért dolgoztatnak több tízezer embert teljes munkaidőben.

    Egyébként a matek tényleg nem jön ki, Debrecen pl egy akkugyárhoz elegendő infrastruktúrával sem rendelkezik, mégis a pletykák szerint már hatot(!) akarnak létesíteni. BTW 1-2 éve hallom, hogy a 200 ezres várost felakarják bővíteni 280-300 ezresre, mostanság meg azt is, hogy az ország "második fővárosa" lesz. Inkább ne ... nekem mai napig a '90-es évek vége Debrecen tetszik a legjobban.
    Emlékszem mekkora felháborodás volt mikor 2000-ben letérkövezték a fél belvárost, kicsinálva ezzel a belvárosi közlekedést. 23 év és pár extra építkezés elteltével még mindig nem heverte ezt ki a város.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák