-
IT café
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ WOKKY
addikt
válasz EmberXY #2010 üzenetére
ahhoz már most fáradt vagyok.
De aki tud nekem segíteni, azt megköszönöm:
szükségem lenne:
1,5mm-es rézkábelre (villany vezetéknek), ebből is 2 különböző színű vezeték, mert egy sárga-zöldem a földelésnek már van 100m-em.
1 db 16A-es kismegszakítóra,
1 db. fí relére ami legrosszabb esetben 50hz-es, de a 25-ös még jobb lenne.
Valaki esetleg ???? -
DJ WOKKY
addikt
-
Góliát
senior tag
Mi újság van veletek? Rég voltam itt.
Jajj tegnap, akkor jó van! Mai bölcselet: aki éhes egyen.Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
Góliát
senior tag
válasz ch003067 #2029 üzenetére
Ahhoz meg kellene enned pár kilót, hogy ezt az értéked elérjed. Egyébként gyerekkoromban mindig mentünk az eperföldekre enni, kapásból megettem két kilót, ami 1000 mg c-vitaminnak felel meg. Soha nem voltam beteg.
Szerintem táplálkozással nagyon sok betegség megelőzhető és kezelhető is.Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
EmberXY
addikt
Ez igaz, de a vitaminok még nem jelentik azt, hogy nem leszel beteg, azok a szervezet optimális működéséhez kellenek, nyilván egy erősebb szervezet nehezebben betegszik meg...
Én még azt is hozzátenném, hogy a vidéki embereknek talán valamivel erősebb az immunrendszerük, mert többet "találkoznak" a természettel, ugyanígy az allergén anyagokkal, és már gyerekkortól kezdve a szervezet kvázi hozzászokik ezekhez, emellett még a levegő is tisztább..
Én is vidéken nőttem fel, konkrétan egy kis faluban, és rengeteget voltam tanyán is, állatok, növények között, én sem voltam szinte soha beteg, a mai napig erősnek tartom a szervezetemet, pedig ma már elég rendszertelenül táplálkozom.Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen