Hirdetés
- VPN topic
- Milyen routert?
- Így hódítaná vissza a fiatalokat a Facebook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Milyen program, ami...?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Kaliforniában sem kell okostelefon az iskolákba
- Kibergondok miatt kapcsolja le a gépeit a vízszolgáltató
-
IT café
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
válasz EmberXY #16998 üzenetére
Én azért nem viszek be több energiát, mert a család anyagilag ennyit bír. A készletek nagy része így is bennem landol.
Amúgy ez fejben van. Ha úgy döntök, hogy nem iszok egy hónapig, akkor az minden bizonnyal teljesíthető is, amíg nem vagyok akkora függő.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
EmberXY
addikt
-
Bjørgersson
félisten
4 hét alatt megnéztem 7,5 évad Jóbarátokat.
#friends #dealwithit
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
koshmar
addikt
válasz Bjørgersson #17004 üzenetére
Én egy-két éjszaka alatt 3 Jersey Shore évadot, amit a mai napig szégyellek..
-
Bjørgersson
félisten
válasz koshmar #17005 üzenetére
Tibiikilencvenegy - 1 hét kitiltás a Trollok komolyan topikból - az illető tudja miért
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
EmberXY
addikt
-
koshmar
addikt
válasz Bjørgersson #17006 üzenetére
Ezt a sipkát lehet igényelni, vagy mi?
Nem figyeltem, mikor írtad.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Bjørgersson
félisten
válasz EmberXY #17007 üzenetére
EmberIkszIpszilon - figyelmeztetve - Nem díjazzuk ezt a stílust.
@Tibiikilencvenegy: Igen, Kalandornál.
-
EmberXY
addikt
válasz Bjørgersson #17009 üzenetére
kovy29 - figyelmeztetve; 15 év kitiltás; 10 év nőügyektől eltiltás - Emelkedtek a tétek, ha időre van szükséged, máskor is állunk rendelkezésedre. Ha a kitiltás alatt újra regisztrálsz, a kitiltás fegyházbüntetésre változik.
Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
-
koshmar
addikt
4 napja tiszta vagyok, rekorderálok!! asdasd
-
koshmar
addikt
válasz EmberXY #17016 üzenetére
Mert a Coopos nem számít annak? 15 mg koffein miatt gondolod ezt?
Én nemsoká megyek Debrecenbe, visszafele szerintem lesz kb. egy órám, talán elgyengülök és veszek 1-2-t italt.
Csak éppen most se kívánom semennyire, szóval nincs értelme venni..Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
EmberXY
addikt
válasz Bjørgersson #17020 üzenetére
Abból az időszakból nincs olyan kép, amelyiken iszom, szóval nem ittam, jó?!?
Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
-
koshmar
addikt
Nem vettem semmit végül.
(ezt kovi fogja csak érteni) Bementem a Fórumba, és mind a három szintet végigjártam egy nem lézető bolt után kutatva, szóval összesen 50 forintot költöttem csak a WC becsületkasszájánál.
-
-
koshmar
addikt
válasz Bjørgersson #17025 üzenetére
Nem tudom, azt hittem, van ott valami CBA vagy ilyesmi.. SPAR volt, de oda direkt nem mentem be, ott 220 körül van egy sima Hell.
Az 1. emeleten a becsületkasszánál költöttem 50 forintot. Sokszor voltam ott eddig, de sose sejtettem, hogy az egy becsületkassza ott.
A legtisztább nyilvános WC, amit valaha láttam, az ott van. A buszvégen 100 forint egy hugyozás, de te is tudod, hogy az mekkora ótvar fos.
Ma mindkettőt tesztelhettem.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Bjørgersson
félisten
válasz koshmar #17026 üzenetére
Én inkább a legundorítóbbak közé sorolnám, utálok ott dolgozni. A buszvégeshez meg még sosem volt szerencsém, pedig már bölcsis korom óta napi szinten megfordulok ott.
-
koshmar
addikt
válasz Bjørgersson #17027 üzenetére
Ja hogy ja, én csak hugyozni (és igen ritkán szarni) járok oda.
-
Bjørgersson
félisten
-
EmberXY
addikt
válasz Bjørgersson #17029 üzenetére
Én mentem már be szállodába is
fosni, a recepciónál leraktam a cuccom, kérdem, hol a WC, illedelmesen megmutatták, telepakoltam, aztán visszafelé felvettem a cuccom és elköszöntem. Köpni-nyelni nem tudott a recepciós, addig meg leléptem.Up the Irons!
-
koshmar
addikt
válasz Bjørgersson #17029 üzenetére
Mi is, mozizni indultunk még reggel, otthon még nem ment, de mire bent voltunk Debrecenbe, már nagyon is akart jönni. Szóval átslattyogtunk a Fórumba szarni, aztán vissz a Plázába.
-
koshmar
addikt
Oké, vettem két Hell Strongot, most kifejezetten kívánom az ízét.
Viszont 6 napig tiszta voltam, so I got that goin for me, which is nice..
-
koshmar
addikt
válasz EmberXY #17035 üzenetére
Most ha egy nap megiszok kettőt, 3-4 óra szünettel, az összesen megfelel olyan 3 pohár presszókávénak, semmi halálos adag..
Simán kibírok 6 napot, szóval ilyen alapon 2-3 hónapot is ki tudnék, csak nem akarok.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Szomorú mennyire nem tudnak az emberek magyarul.
-
koshmar
addikt
válasz Bjørgersson #17042 üzenetére
Konkrét példát várok, nyilván most valahol láttad.
-
Bjørgersson
félisten
[link] Ez elég konkrét?
-
koshmar
addikt
-
EmberXY
addikt
válasz Bjørgersson #17044 üzenetére
A főoldal azért szerintem még "magyar", nem értem a felháborodást...
Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
válasz Bjørgersson #17044 üzenetére
Bazmeg kovy, téged a sapka miatt már frankón moderátornak néznek, a rangrendszer topikban olyat olvastam, hogy az már kész.
Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
válasz Bjørgersson #17048 üzenetére
" Nektek, Moderátoroknak, SiteAdminoknak is több időtök jutna az Élet más területeire... "
Hát azt hittem, behányok ettől a "benyalástól". (link)
Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S24 Onyx Black 256 új
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen