-
IT café
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
customer114
senior tag
válasz EmberXY #20998 üzenetére
Ide kell hozzászólni, aminek itt kell megjelennie.
Nem gondoltam, hogy valaki nem ismeri a topicokat bocsi. Az egyik lényegében hatalmas mennyiségű offolás, míg a másikba csak az akciók kerülnek pár személy által.
szerk.: Kezdem én akkor.. (..ha nem törik azonnal)
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
addikt
Köszönöm, régóta terveztem már, nem biztos, hogy ez a végleges, több koncepcióm is van, várom bárki javaslatát, ötletét, mint eddig is (bár nem mintha bárkit is érdekelne itt bármi ). Jelen koncepcióba aram01 egész egyszerűen nem fért bele.
Koncepciók:
1. A jelenlegi és nem túl távoli múltban a legaktívabb tagok, nagy avatarral, amennyi kifér egy sorba (mivel túl sokan nem vagyunk, ezért nincs tolongás). Ha új tag jön és aktív lesz, akkor felkerül, és lekerül a leginaktívabb a fent lévők közül, lássuk be, néhányuknál rezeg a léc, nem lesz nehéz választani...
2. Hasonlóan az elsőhöz, de kis avatarral, itt már sokkal többen ráférnének, talán nem mindenki...
3. Kis vagy nagy avatarral mindenki, aki valaha megfordult itt, szép nagy díszítősor lenne, ezért nem futottam neki egyből
4. Hasonlóan az előzőhöz, de a lenyitott összefoglaló részben, esetleg névvel és valami kísérőszöveggel is ellátva, stílusosan.
Jelenleg az 1. van, mert ez volt kész a leggyorsabban, de várom a javaslatokat, akár további koncepciókra is.
Szívem szerint mindenkit feltennék, de nem tudom, lenne-e értelme, sokak már végleg leléptek innen...Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
-
törölt tag
Jájj....
Híres lettem... Elöl vagyok... Mindenki előtt...
Ez olyan jó... Ha gondolod leszek a példaképed... -
EmberXY
addikt
válasz #33253120 #21006 üzenetére
Visszacseréltem, mert egyébként is jobban mutat így, ugyanis úgy tűnik, a mi avatarunk egy kicsivel magasabb a többinél, ezért egyfajta ívelt hatást kelt így a sor, legalábbis én úgy látom. Így tudományosan is indokolt, hogy én vagyok a sor végén, nem csak udvariassági szempontból.
Up the Irons!
-
kenwood3
őstag
Igen, én is ott vagyok
....pedig közel 3 évig 1 szót se szóltam
[link][ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
EmberXY
addikt
válasz somogyib #21008 üzenetére
Ha hsz szám alapján rendezném, sokan nem is látszanának... Egyébként meg majd biztos számolgatom, ki mennyit írt, nem vagyok én mazochista.
Az aktivitást az alapján néztem, hogy utoljára mikor írt valaki, függetlenül attól, hogy előtte meddig nem írt, kvázi "visszatért" az, aki sokáig nem volt, vagy folyamatosan itt van, aki itt van, mindegy, mikor jött. Ha valaki megint eltűnik, előbb-utóbb lemorzsolódik, ha új tagok jönnek, már ha a jelenlegi koncepció marad, ezt majd megvitatjuk.T_chris: A kalap sikerült szerintem nagyra, nem mintha nem állna jól, elvégre mégse svájci sapka legyen már...
kaskader: Neked van olyan kis lábad? Férfinál ez gáz...
kenwood3: Igen, felkerültél, mert nemrég visszaevett a fene, ha jól emlékszem, albert8-at ütötted ki, de nem biztos. (Rá emlékszik még valaki?)
Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
válasz koshmar #21016 üzenetére
Visszagondoltam a gyerekkoromra, a 90-es évekből emlékszem PUHU cipőre, azt is valószínűleg a Puma ihlette. Meg a különféle "susogós melegítők" a piacról, a kor eleganciája, ma már Adidasból se vennék fel ilyesmit. Régi szép idők, szívesen élnék abban a korban (az USA-ban).
Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
-
törölt tag
válasz customer114 #21025 üzenetére
Az egyik arcképgyáros az instrukcióim alapján.
-
EmberXY
addikt
válasz #33253120 #21026 üzenetére
Mint ahogy minden avatart valamelyik felszentelt arcképgyáros készít, hogy biztosan szabályos legyen, aztán arra még minimum ketten rábólintanak, mire megkapod. Te is végigmentél ezen az ösvényen, én is, customer114 is, ja nem, ő még nem.
Amúgy értem én, hogy nem ugyanolyan mint a logó, eleve nem is lehetne olyan, ez is szabály elvileg, meg még rengeteg szabály van, na de ki olvassa azokat...Up the Irons!
-
somogyib
őstag
válasz EmberXY #21027 üzenetére
customernek még 755 hsz kell hozzá, ha jól számol a kalkulátorod
Egyébként ezt frissítgeted? Ha jól tudom a blog/lokál hsz-ek már nem számítanak bele.
-
somogyib
őstag
válasz customer114 #21032 üzenetére
Vízszintesen tükrözve vagy fejjel lefelé? Nem mindegy.
Vagy fejjel tükrözve vízszintesen lefelé?
-
somogyib
őstag
válasz customer114 #21042 üzenetére
Sejtettem, hogy ez lesz a helyes megközelítés.
Az eredmény: -1
-
somogyib
őstag
válasz customer114 #21045 üzenetére
Akkor T_chris-nek igaza van, rosszak a szorzók (már csak azt kéne visszaolvasnom, hogy egyáltalán miről beszélünk )
-
EmberXY
addikt
Nem hagytam benne, hanem direkt került bele, ugyanis azelőtt csak szakmai, közösségi és piaci hsz-ek voltak, ez a kategória nem is létezett, az alapscript még akkor készült (már vagy 100 éve).
A nullás hsz-ek bevezetésével hozták létre a kategóriát, nem akartam beletenni pont ezért, mert egyébként nem oszt, nem szoroz, de kaptam a visszajelzéseket, hogy nem naprakész a kalkulátor. Hát akkor ba**átok meg, gondoltam, beletettem, és hogy legyen értelme is, nem sokkal később egy összesen mező is bekerült, hogy az összes hsz szám is látszódjon, az e-penis miatt.
Ezután jött Ursache, aki felturbózta az akkori oldschool dizájnt és megcsinálta a userscript verziót, hátha valakinek kell. Ennek előzménye, hogy az volt a tervünk, hogy automatizáljuk az egészet, hogy ne kézzel kelljen kitölteni, csak a nicket/profillinket megadni, ez nagy előrelépés lett volna, el is készült, az ő jóvoltából, de hiába működött, az atw tárhely szervere úgy van konfigurálva, hogy a php kód külső oldal lekérésére vonatkozó része tiltott, ezért a tárhelyen nem tudott ez működni. Mivel mindenki ezt a címet szokta meg, és nincs garancia arra, hogy más ingyenes tárhelyen működne, ezért a költöztetés nem jött szóba, maradt az eredeti (felturbózott) koncepció, plusz a userscript. Ez a rövid története a nullás hsz-ek óta, az addigi sztori államtitok.
Hálás "projekt" egyébként, mert kb 2 évente egyszer kell belenézni, amíg a rangrendszer nem változik, így is marad.Az itteni topiklakóknak majd készül egy trollverzió, ami még vércukrot és alkoholszintet is mér (sőt nem is mér, hanem kiszámol).
Up the Irons!
-
törölt tag
válasz somogyib #21046 üzenetére
Jajj, te...
Ha egy I7 topicba behánysz egy olyat, hogy jaj de szép, nekem erre sosem lesz pízem, milyen jó nektek... Na az 1-es szorzó.
Ha a lokálban beszélgetünk arról, hogy a gluténmentes pizza glutént tartalmaz, és fórumtárs barátnője ezzel megúszott egy rohammentőt, az 0.25 ha jól emlékszem....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Marvel Snap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ubuntu Linux
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Algieba: Rádiótelefontól a digitális kiszolgáltatottságik az ökológiai válság korában
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- Z790 Aorus Pro X / 14700K / 64GBKingston Fury Renegade 6400Mhz / 4080Super /
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- -- ŐSZ INDÍTÓ HATALMAS RETRO PC KÉSZLET --
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen