Hirdetés
-
IT café
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Writz
tag
EmberXY - Most nézem a cuccaid között a telódat: GTS5570i olyan a neve, mintha egy benzines Nvidia+AMD kombó vidkari lenne
[ Szerkesztve ]
Passzívan aktív passzív forumózó vagyok...
-
koshmar
addikt
Nekem egyszer meg volt nyitva olyan 70-90db 9gag lap, és a RAM használat 100%-on kiabált.
A Chrome már egy új lapot se volt képes megnyitni.Sajnos csak 3 Gb RAM van.
De érted, csak a Chrome miatt bővíteni 6-ra kicsit túlzás lenne.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
koshmar
addikt
válasz Bjørgersson #15014 üzenetére
Az Orblem?
Mondjuk így kimarad a P.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Bjørgersson
félisten
Mennyire kell retardáltnak lenni ahhoz, hogy sms-ben érdeklődjön az ember egy házhirdetés után? Még mi hívjuk őt vissza?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Huma
addikt
válasz Bjørgersson #15016 üzenetére
Dehogy. Sms-re sms-ben illik válaszolni.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
koshmar
addikt
válasz Bjørgersson #15016 üzenetére
He is right, you are wrong. Got it?
-
koshmar
addikt
válasz Bjørgersson #15019 üzenetére
Várjá már, te a valóságban nem vagy ennyire szakállas. Most jut eszembe.
-
koshmar
addikt
válasz EmberXY #15023 üzenetére
Én mostanában kb. 5-6 hétig nem vágtam, úgy néztem ki, mint egy hajléktalan. De az arcomat így se nőtte be, csak oldalt egy vékony csíkon nőtt nagyon sűrűn.
Aztán vagy egy hete erőt vettem magamon, és levágtam (ötször kellett újrahabozni! )Rájöttem, hogy csak a 4-8 napos borosta áll nekem jól, semmi más.
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
addikt
válasz koshmar #15024 üzenetére
Én ilyenkor a villanyborotva szakállnyírójával megyek végig rajta, az levágja a nagyját, ami marad, az már szinte csak borosta, egyszeri nekifutásra leviszi a sima borotva is.
Egyébként újonnan arra jöttem rá, hogy ha 2-3 naponta levágom (a körszakáll az marad természetesen), akkor még az egyszerű eldobható borotva is nagyon sokáig bírja. Legutóbb Gilette-ből vásároltam be, de már egy hónapja ugyanazt az egyet használom, simán viszi, addig nincs szívem kidobni... Ha így bírja, sokáig elég lesz a készlet (vagy véletlenül jó minőségű terméket gyártottak ebben az országban, most az egyszer, már biztos kirúgták azt, aki felelős ezért... ).
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
-
Huma
addikt
Nekem nem is nagyon nő szőr az arcomon. Szóval nem tudom átérezni a problémáitokat.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
-
EmberXY
addikt
Tudom, én pedig a múltból írok, figyelünk már a szökésed óta, hamarosan megtalálunk.
Writz: Az én körszakállam ihletet adott? Esetleg a megnövesztett? Azzal úgy nézek ki, mint egy rabbi, a Dohány utcában biztos kelendő lenne a gépház.
Tibii91: Szárazon húzza, mint az állat, nem? Legalább egy kis vizet kell rátenni, fatert is láttam már régebben úgy borotválkozni, bár ők a katonaságnál az arcvizet is megitták...
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
Huma
addikt
Készen álltok arra hogy behódoljatok nekem és alávessétek gyarló elméteket mindenható akaratomnak?
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Huma
addikt
válasz Bjørgersson #15047 üzenetére
Jó. Meg is osztottam facsén, hogy trendi legyek.
-
Huma
addikt
válasz EmberXY #15049 üzenetére
Nem értesz hozzá. Aki nincs fenn facsén az nem is létezik.
Egyébként csak azért vagyok fent rajta, hogy tudjak postolgatni amikor a wc-n ülök és folyamatosan spammeljem az ismerőseimet.Tényleg. Ti szeretitek az animéket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Politika
- Szólánc.
- Gyúrósok ide!
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- Samsung S24 Onyx Black 256 új
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Nintendo Switch Pro Controller - The Legend of Zelda Tears the Kingdom Edition Gamepad
- Dell Latitude 5480, 5580, 5490, 5491, Precision 3520 helyettesítő új 4 cellás 8500mAh 68Wh akku - ÚJ
- Trustmaster T-LCM pedál 2025.04.20-ig garancia
- Acorp Super Socket7 félkonfiguráció 233MMX 128MB
- 0000000-ás sorszámú 10000 Forint 2014 - numizmatikai UNIKUM!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen