Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Újra nagy divat Európában az online vásárlás, hála a Temunak
- Bajban van Európa nagy akkumulátorgyártója
- Windows 11
- Microsoft Excel topic
- Crypto Trade
-
IT café
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apika
Közösségépítő
Nem olyan erősek ezek a borok. Bár, ha megiszod mind a másfél litert, akkor már biztosan üt...
-
-
aram01
nagyúr
sziasztok,haz aértünk. szédelgek mint a tök
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
EmberXY
addikt
Sziasztok, szép napot!
Ez a hét még táppénz, pihentetni kell még egy kicsit a hátamat, remélhetőleg a hét már elég lesz rá.
Javulgat egyébként, de emelni még nem tudok, terhelni még nem merném, a doki szerint se lenne jó ötlet..Visszatérve a Black Velvet-re, végül csak eltettük máskorra, mert az egyik kolléga kidőlt, mint akit Bob Sapp ütött ki, szolidaritásból mi sem kezdtünk bele, inkább söröztünk tovább...
Felétek mi újság ezen a szép napon?
Up the Irons!
-
degu
senior tag
válasz DJ WOKKY #9984 üzenetére
ALCO lancfuresz! Csak azoknak ajanlom,akiknek nin semmi izgalom az eleteben!
Kiszamoltam,hogy az alatt az 2 ev alatt,amig hasznaltam a haz koruli munkakahoz,kb. 15 rugot tejeltem a szerelonek a javitasokert,az ara meg 12 rugo volt.Azt hittem,hogy az ALCO egy marka...verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
degu
senior tag
válasz aram01 #10031 üzenetére
Elso nekifutasra leesett az olajtartalyt a rezgoszivattyuval osszekoto polietilen cso,mert egy szinten muag,5mm-es*csocsre*,csak ugy,siman ratolta"k.Ezzel a szerelo 4x kuzdott meg,mikozben minden alkalommal telefojt olajjal a motor.1x az indito kapcsolo rogzito gombja ragadt be,1x a fekkallantyu akadt ki,most pedig egyszeruen...nem indul el!
Jojcakat!
Csak azt nem tudom,hogy most vigyem hetedszerre is szerelohoz,vagy vegyek egy ujjat?/Amire nincs penz,mert ha mar veszek egy ujjat,akkor nem gagyit kene venni,hanem egy Bosch-t,vagy egy Hitachit.Ez 50 rugo kornyeken indul. /
Vagy...*huzzad jobban,menjen a munka* nekiallok kezimunkazni /persze furesszel! /verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
EmberXY
addikt
aram01: A dzsigoló órás hirdetésed belinkelték az aranyköpéses topikba, én is onnan találtam el odáig, csak nem akartam ott üzletet rontani ilyen off témával..
Up the Irons!
-
aram01
nagyúr
sziasztok tudtok segíteni?
-
EmberXY
addikt
Jó reggelt!
aram01: Remélem találsz, nehogy felrobbanjon a kazánotok, az nem játék..Up the Irons!
-
aram01
nagyúr
sziasztok,hát remélem é is találok mert megfagyunk ha nem,víz leengdve elektromos radiátorok bedugva
-
degu
senior tag
válasz DJ WOKKY #10037 üzenetére
Varjama" !
A sztorinak itt korantsincs vege
A szerelo bedugta,es megprobalta elinditani...erre kb*szta az oszlopbiztositekot!
Most megy a vita,hogy ki fizesse az ELMUT /akiket ki kellett hivni az oszlopbizti cserehez. /
O azt mondja fizessem en,mert az en szar masinam vagta ki,en meg azt mondom,hogy nem kellett volna megpatkolni a haz biztositekjait...[ Szerkesztve ]
verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
degu
senior tag
-
EmberXY
addikt
válasz aram01 #10046 üzenetére
Azt gondoltam, de az "oszlopbizti" az mi a fene? Az én értelmezésemben a villanyoszlopon lévő biztosítékot jelenti, nem tudom, hogy degu mire gondolt.... Ő sem mondja...
Ha már oszlopról van szó, az órán belül már nincs oszlop, legalábbis nálunk, akkora házunk nincs...Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest