-
IT café
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz Siriusb #26003 üzenetére
Használd a liftet! Egyébként meg ez csak kifogás... A duci fókák sem panaszkodnak, egy fitt delfin meg itt vergődik, mint egy partra vetett hal. Pedig nem is hal.
Az aláírásom előbb-utóbb megint megváltozik, amikor
kijön egy újabb Windowsbegyógyulnak a sebek.somogyib:
A 32.-kel miért nem?
Csak szólok, hogy egyelőre nem változtatok rajta semmit, nem csalok! -
C. s.
addikt
válasz Siriusb #26006 üzenetére
Sosem szoktam trollkodni, azt sem tudom, mit jelent!
EmberXY:
A gazokhoz. És még hosszában sem férne el benne egy krokodil, nem hogy keresztben. Több krokiról már nem is beszélve.
Képzeld csak el azt az életszerű helyzetet, amikor jön az ellenség lovagja, és simán átlépi a várárkot. Vagy ha beleesik, könnyedén ki tud mászni. Ezen némileg segíthetne egy csapat éhes krokodil, de lehet, hogy az ellenség lovagja inkább csizmát varrna belőlük. Állatvédő vagyok, erre a lehetőségre nem szeretek még gondolni sem.
-
EmberXY
addikt
Nem kell abba krokodil, elég, ha víz helyett szennyvízzel töltik fel, pontosabban annak elvezetésére használják. A modern kori ellenség a közelben sem tudna megmaradni, nem hogy átlépni. Bár nem tudom, hogy somogyib milyen genetikai és egyéb paraméterekkel rendelkezik, de pl. az én anyagcsere folyamataim során keletkezett anyagok minden dimenzióban görbítenek mindent, a krokodilokat is elgörbítenék legalább 4 dimenzióban, az ellenséget meg úgy elgörbítenék, hogy azt se tudnák, kire szavazzanak.
Up the Irons!
-
-
C. s.
addikt
-
EmberXY
addikt
Így van, csak meg kell találni a megfelelő bab-káposzta-sör kombinációt, különben nem sikerül a pojekt.
A Vanced appot próbáltam, már az is tortúra volt, mire feltelepült, aztán meg lefagyogatott, ki sem tudtam próbálni, mérgemben lepucoltam az egészet. A megoldás: telón nem nézek youtube-ot.
Up the Irons!
-
customer114
senior tag
Javaslom, hogy a színvonat index növelése érdekében a héten csak komoly témák kapjanak szerepet.
pl.: Miért nem vagyok még topikgazda?
-
Siriusb
veterán
válasz EmberXY #26021 üzenetére
NewPipe has been created with the purpose of getting the original YouTube experience on your smartphone without annoying ads and questionable permissions. [link]
Eszerint nincs reklám.
Amúgy én az f-droid-dal telepítek jó pár alkalmazást, ezt is.De jobb, ha befejezzük, mert ki fogunk kapni a leendő földesúrtól a sok ide nem illő hozzászólás miatt. Habár ez alapján (#26018) csak a felszólításnak tettünk eleget.
-
somogyib
őstag
válasz customer114 #26018 üzenetére
Hát már jó lenne ide egy topikgazda mert a színvonal eléggé szétesett - próbálkoztam az árokásással egy kicsit emelni rajta, de az is hülyeségbe fulladt. Húzz bele, legyél topikgazda!
Ember a teret az idővel ne variáld, mert Einstein is ebbe bukott bele. Tudom, mert várárok ásáshoz használhatatlan az elmélet.
-
EmberXY
addikt
válasz customer114 #26026 üzenetére
Kifogással élek a gyanúsítás ellen, továbbá rágalmazásért állampolgári jogon letartóztatlak.
Up the Irons!
-
Siriusb
veterán
válasz customer114 #26026 üzenetére
Lehallgatási botrány gyanús arcképed miatt 2 körből kimaradsz, melyet a Markó utcai átmeneti szálló vendégeként kell letöltened.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na irany a sarokba mindegyikotoknek!
Live-Die-Respawn
-
EmberXY
addikt
.......................................................................................................................................
..............................................................................................................................
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
válasz Siriusb #26032 üzenetére
Nem a legigényesebb megoldás, de a melóhelyi gépen a sarokban volt mind, a többi lezso hibája, nesze neked reszponzív felület meg a tököm tudja mi. Meg a formázások... Mi az, hogy egy soron belül nem lehet jobbra is meg balra is zárni?
Jpg-t szerkesztgessen a franc.
C. s. nem írt semmi csúnyát, úgy értelmeztem, hogy a #26024-től indul az a hullám, ami miatt a sarokba lettünk parancsolva. Ha ez se így van, akkor majd a topikgazda rendet tesz. Oh, wait...Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
-
C. s.
addikt
válasz customer114 #26014 üzenetére
Időhurokba keveredtél?
(#26015) Siriusb:
Abba tunkolni szoktam.
(#26018) customer114:
A javaslatot megvétózom.
Indoklás: csak!EmberXY:
Örülök, hogy végül sikerült a YT reklámmentesítése!
-
C. s.
addikt
válasz customer114 #26041 üzenetére
és EmberXY:
Az a ti bajotok, hogy nem tudjátok használni az internetet!
Meg amúgy is lezso hibája! -
C. s.
addikt
válasz EmberXY #26048 üzenetére
Fülbemászó. Te dalolsz rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Formula-1
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- ACER NITRO 5 Ryzen7 5800H- 32GB RAM - RTX 3080
- ASUS TUF F15 Gaming Laptop - i5 11400H - 16GB RAM - 3050Ti
- XBOX Series X, dobozában, még 1 év gyári Microsoft garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Ej-ha Új Dobozos Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 Profi Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16/512 FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen