-
IT café
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
somogyib
őstag
válasz customer114 #29996 üzenetére
Ez igaz. Ahogy olvasom a topikokat, az a "fele" inkább a háromnegyede.
-
somogyib
őstag
válasz customer114 #30000 üzenetére
Szép kerek szám.
-
F34R
nagyúr
de fasz vagy
-
RandomName
aktív tag
A számvadászat szerintem 2004 óta nem csajozós, vagy trendi dolog.
(Akkor szoktatott le róla pár mod máshol.... )"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
EmberXY
addikt
válasz RandomName #30005 üzenetére
Meg amúgy is floodolás, ami miatt ugyancsak warn jár...
Szóval ment is a report.Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
-
DJ WOKKY
addikt
válasz EmberXY #30010 üzenetére
Igen, aki azon a bizonyos f-betűs oldalon ismerősöm, annak könnyebb
Amúgy nem, nem azt vezettem, és az új hűtőddel behűtött hideg sörtől már megint sikerült berúgnod, mert amíg ott voltam, nem tört semmicustomer114
Kiskunlacháza, DRX ring. 75e + 8e a média kiegészítés (képek, videók)
Eszméletlen jó volt. Ha gondolok osztok meg veled képeket, videót, csak írj privit.Ferrari Italia 488 GTB-vel nyomtam, a hétvégén jelen lévő kb. 15 másik verda között ez volt a legnagyobb teljesítményű (ilyen Porsche 911, meg Mustangokat zabálta ...)
-
somogyib
őstag
válasz customer114 #30018 üzenetére
kitérdekel
-
DJ WOKKY
addikt
válasz customer114 #30018 üzenetére
3 kör, röpke 4 perc, 33 másodperc!
Ember!
Ne aggódj, ez nem az amire gondoltál! -
DJ WOKKY
addikt
válasz somogyib #30025 üzenetére
Nem tudom, ez nálam nem volt opció!
Viccet félre téve, mindenek előtt ki kellett tölteni egy nyilatkozatot!
Mint mindenre, itt is van biztosítás kötve, nem is akármilyen. Egy része önerős, mint a Casconak, de hogy azt ki fizeti ki, ez nem volt benne a nyilatkozatban. Szóval szerintem a tulaj, vagy az üzembentartó, és nem a felhasználó/ ügyfél. -
-
RandomName
aktív tag
válasz koshmar #30028 üzenetére
Szerintem azokban duplakuplungos automata váltó van, ahol a fülekkel felülbírálhatsz, de nem minden esetben teszi meg amit kérsz.
De valahol mitha F1 váltót is olvastam volna."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
koshmar
őstag
válasz RandomName #30029 üzenetére
Ez a mai világ, az elektronika mindent felülbírál
Tehát pl. ha egy fokozatot leszabályzásig akarsz húzni, nem fogja hagyni, úgyis feljebb vált.
Viszont azt gondolnám, van teljesen manuális mód (illetve félautomata), ahol nem szól bele, csak a fülekkel váltasz, és addig forgatod, amíg akarod.
Majd Lali megerősít engem (vagy cáfol).Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
DJ WOKKY
addikt
válasz koshmar #30028 üzenetére
Automata váltó, utca fokozat, race fokozat, F1-es fokozat a kormány mögötti váltó fülek segítségével, meg volt még valami varia, de arra nem emlékszem. Én csak sima automatába mentem, doszt megfelelő élmény volt ez is!
Akinek esetleg kell a videó írjon privit, Embernek már átküldtem. -
somogyib
őstag
válasz koshmar #30030 üzenetére
"az elektronika mindent felülbírál"
Ez a gond. Nekem ne mondja meg egy gép, hogy mit szeretnék vele csinálni.
Már az új céges kocsiban is összezavar az elektromos kézifék. Mi a bánatnak ez? Nem volt jó, hogy felrántom a kart oszt megvagyok?Még nincs saját kocsim, de ha lesz, egy min. 40 éves UAZ-t fogok venni, az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
-
koshmar
őstag
válasz customer114 #30035 üzenetére
Legalább kívülről vagány(nak tüntél) volt.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
RandomName
aktív tag
válasz customer114 #30035 üzenetére
Mert te ilyen gazdag izé vagy, akinek futja ilyen tudású autóra?
Inkább hazudd, hogy céges, hogy a lelkünk rendbe legyen....."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
somogyib
őstag
válasz RandomName #30037 üzenetére
Szerintem egy gazdag izé, akinek a céges autója is ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
customer114
senior tag
válasz RandomName #30037 üzenetére
Céges. Vesz a fene ilyen drága autót.
-
EmberXY
addikt
válasz somogyib #30038 üzenetére
Szerintem az ember alapvetően egy nagy rakás szerves hulladék, főleg kényelmi állapotában, nem rendelkezik olyan reflexekkel, amik lehetővé tennék, hogy hatékonyan működtethessen bármit, ami gyorsabb nála, még a top fizikumú versenyzők talán közelítik ezt a szintet, de az átlagember biztosan nem. Az elektronika ebben segít(ene), jobb lenne az embernek is és a járműnek is, és talán takarékosabb is lenne.
Up the Irons!
-
koshmar
őstag
válasz EmberXY #30047 üzenetére
Ez már szabálysértésnek minősül.
Nem rendelkezik tanúsítvánnyal, mint egy gyári elektromos bicikli vagy moped, megbasznak vele (aztán meg is büntetnek).
Pedig amúgy sok falusi szakembör van, aki normálisan (biztonságosra) meg tudná csinálni.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
koshmar
őstag
válasz EmberXY #30049 üzenetére
Szerintem egyszerübb egy elektromos biciklit venni, egy jó fükasza legalább 150-200 (pont mint e canga), viszont meg is kell építeni ezt, áttétel, lánc, lánckerék stb., kevés a jó szakembör itt, plusz mind etil-alkohollal müködik csak
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Lenovo T470 Thinkpad 14 FHD IPS i5-7300U 8GB 256GB SSD Intel HD 620 W11 Pro 4G LTE Garancia
- Új Lenovo 15 Ideapad 3 FHD IPS Ryzen5 5625U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 WiFi6 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Yoga 7 WQXGA 2in1 Touch i5-1235U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Aktív Toll W11 Garancia
- Új HP 17 FHD IPS LED Ryzen7 5700U 4.3Ghz 8mag 16szál 16GB 1TB SSD Radeon Vega8 Win11 Garancia
- Új HP 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 8mag 16szál 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 WiFi6 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen