- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
válasz EmberXY #32500 üzenetére
Nem, azóta nem rémlik, hogy megpróbáltam volna - valami random hosztnevet állítottam be, szerintem csak az adminok látják mi lehet az és nem nem emlékszem az ilyenekre...
jaja, homokol a kút, a szűrő meg eltömődik, a csőben meg esik a nyomás meg a szivattyú is erőlködik feleslegesen
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
koshmar
addikt
UP!
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
somogyib
őstag
válasz EmberXY #32515 üzenetére
A mi tömegünket alapvetően nem az elemi részecskék (elektronok, kvarkok) adják, hanem az ezekből összeálló objektumok, mint pl. a protonok és neutronok az atommagokban.
Ezek az összetett objektumok is elemi részecskékből épülnek fel, de a tömegük nem csak az elemi részecskék Higgs-bozontól kapott tömegéből tevődik össze, hanem azok mozgási energiája is jócskán (sokszorosan) hozzájárul ehhez.
---
A tömeg meg manapság nem a téren szokott összegyűlni, hanem a kocsmákban.
[ Szerkesztve ]
-
RandomName
senior tag
-
customer114
őstag
válasz RandomName #32518 üzenetére
-
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #32518 üzenetére
Csak magázva kérdezem : itt áll?
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
RandomName
senior tag
válasz KROK640 #32521 üzenetére
Ül.
Csak követtem a stílust. Ha a bozont végéről lehagytad a t-t, akkor én menőbb vagyok ha minden szó végéről lehagyom az utolsó betűt......"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #32522 üzenetére
Divatdiktátor lettem ...
Indulok Németországba. Jössz?Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
EmberXY
veterán
válasz RandomName #32532 üzenetére
Angolul mindenki IS tud és minden nyelvterület angol nyelvterület is.
Nagyjából 10 szót ha ismersz, már vígan elvagy vele, a nyelvtan meg amilyen bonyolultnak tűnik (12 igeidő ?!?!?), valójában a világ legprimitívebb nyelve, nem véletlen lett ez a világnyelv és az informatika meg nagyjából minden szarnak IS (pl fónia, stb) a nyelve.
Szóval hidd el, beszélsz angolul.
Nekem nyelvvizsgám is van, de pont ugyanannyit érek vele itthon, mint azok külföldön a mosogatóban, aki 10 szót ismernek, csak ők kicsit többet keresnek.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
koshmar
addikt
-
somogyib
őstag
Ez a topik lófax, leiratkozom.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest