-
IT café
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
válasz Somatom #6782 üzenetére
Mert mondjuk nem minden magyar munkáltató hajlandó rá utalni (volt rá példa), illetve ha befigyel egy esetleges ellenőrzés, ami ha csak napokig húzódik el is kellemetlen (erre is volt példa), ezért. És ami a legfontosabb, továbbra se bank!
Egyébként nem lehet minden ingyenes, valamiből fenn kell tartani magukat. Én speciel boldogan fizettem a 85ft-ot/utalás amikor pénzbe került, mert abszolút elégedett vagyok eddig a wise-zal.
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
az apróbetűsből kiderül a trükk. Pl. hogy csak az utalás 20 ezer alatti részére vonatkozik az ingyenesség.
Ez nem olyan, de lezárt számlacsomag, már nem lehet igényelni, gondolom pont emiatt. Nem vagyok egészségügyis se.
Egyébként meg akinek ingyen utalós Ft számlája van, annak minek a Wise?
Mert az ingyenesség csak belföldi forintátutalásokra (rendszeres, értéknapos és csop. beszedésre is vonatkozik) érvényes! És ha nem akarsz nagyot bukni a banki árfolyamokkal, akkor a Wise-ra bízod a konverziót. Meg mert a devizaszámláért amúgy fizetni kell. Plusz GBP esetén a hajamra kenhetem a bank által kínált euró vagy amerikai dollár alapú bankkártyát, mert emiatt befigyel a dupla konverzió. Vagy ha esetleg biztosít is GBP számlát, ahhoz nem jár bankkártya.
Erre meg átutalom ingyen forintban a lóvét, átkonvertálom GBP-re és ki is tudom fizetni a külföldi rendelést egyetlen olcsó konverzióval.
-
TrollBalint
addikt
Mondjuk ha nem akar fizetni a bankkártyáért. Nekem is van egy Erste számlám (mondjuk 20.000-ig ingyenes az utalás csak) de nem kértünk hozzá bankkártyát, mert úgy terveztük, hogy onnan utalni fogunk majd úgy is. Aztán úgy alakult, hogy csak jó lenne oda a kártya is, de akkor már inkább Wise, mert az ingyen van.
Illetve Wise-t annak idején a deviza utalásra ajánlották, hogy milyen kedvező díjai vannak, nem tudom ami itthon ingyen utalós számlacsomag az csak forintra értendő-e (sose néztem utána, mert nem értintett, csak most eszembe jutott)bár tény, hogy azért annyira nem vagyok a Wise-ra szorulva. Hasznos, jó, hogy van, de kibírnám nélküle is
[ Szerkesztve ]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla