Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Roland-87

aktív tag

válasz Intruder2k5 #48084 üzenetére

Hát ha jól néztem utána sajnos az sem támogatja a v2.x verziókat pedig az elég jónak festett, már annó a Linksysnél elgondolkodtam hogy felteszem rá de aztán sikerült stabilan működő DD-t rápakolnom amivel jól szuperált, amúgy most úgy oldottam meg hogy a netet továbbra is a Linksys kezeli és a Dhcp-t is és LAN-LAN porton összekötöttem a Tpvel amire megy az asztali lanon meg a wifis kliensek, ezzel két gondom van, az egyik hogy gazdaságtalan és nem tudom hogy csak érzetzavar-e de olyan mintha az oldalak betöltési sebessége nőtt volna egy picit ami engem kissé zavar, a sebesség rendben van amúgy, lehetséges hogy az ilyen összekötés miatt lassul a böngészési élmény? Közben a témára visszatérve nagyon úgy fest hogy csak sima alap Openwrt-t lehet rá tenni és kézzel feltelepítgetni hozzá minden csomagot ami nekem kell de mivel még nagyon friss verziók vannak csak nem is biztos hogy stabilan fog menni tehát egyenlőre kénytelen vagyok kivárni (vagy eladni és venni helyette Asus N16-ot amit eredetileg akartam) addig meg marad a Linksys és Tplink összekötés így van wifi és vannak extra funkciók meg 5w plusz fogyasztásom meg érzetre lassabb netem..

Új hozzászólás Aktív témák