Új hozzászólás Aktív témák
-
ultio
aktív tag
Nyitni kell egy portot.
Először az utorrentben: Beállítások > Beállítások > Connection részben a Véletlen port minden indításnál ne legyen kipipálva. Kattints ugyanitt a Véletlen port gombra és jegyezd meg a megadott portszámot. Még ugyanitt az UPnP port hozzárendelés és NAT-PMP port hozzárendelés legyen kipipálva.Irány a router beállítási oldala. Itt a Forwarding oldal kell a Virtual Servers résszel. Add New és itt add meg az utorrent által megadott portot, majd az szgépednek, amelyen fut a utorrent az Ip címe és kész is. A Protocol az All, a Status Enabled kell, hogy legyen.
Így mennie kell a feltöltésnek is. -
ultio
aktív tag
Köszönöm a segítséget!
A BitComettel nem sikerült, leszedtem, feltettem az uTorrentet, nyitottam neki portot a routeren, most megy.
Remélem, így is marad. -
ultio
aktív tag
Network/Wan, itt van az a sor, hogy: IP Address: xx.xx.xx.xx.
Erre a számra mondja a BitComet, hogy vagy a tűzfal, vagy a router blokkolja. (Your listen portis unreachable to public domain peers, please check your Firewall and NAT Router configurations.)
És ez itt megjelenő szám a router beállításoknál a WAN IP.Kiiktattam a routert, nem volt blokkolva, ebből következtettem, hogy a router csinál valamit.
A router tűzfalnál az alapbeállítások vannak.
Az Enable Firewall (the general firewall switch) meg mindegy, hogy be van jelölve, vagy nincs. -
ultio
aktív tag
Sziasztok!
BitComet-ben a saját gépemnek kiosztott IP blokkolva van.
Vagy a tűzfal vagy a router blokkolja a program szerintHogy tudom eldönteni, hogy melyik?
Köszi!
u.
-
ultio
aktív tag
Sziasztok!
A héten vettem egy Tp-link tl-wr642g routert. Elégedett vagyok vele, nagyon könnyen és gyorsan sikerült beállítanom. Egy Asus notebook-al wifizek vele. Eddig még egyszer se szakadt meg a kapcsolat és nem is fagyott le.
Viszont a torrentezés nem megy :-(.
Tegnap este 12 filmet akartam egyszerre letölteni. Wifin gyakorlatilag nem ment. (Ma reggel 1 film elég tűrhető sebességgel jött lefelé.)
Kábelen, de routerrel nem ment.
Router nélkül szépen ment. UPC-nél vagyok chello medium-mal (5120/768 kbit/sec).Emiatt azt gondolom, hogy valamit csak kellene még állítnai a routeren, de mit?
u.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest