Hirdetés
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Windows XP
- Milyen NAS-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- Videó stream letöltése
- Milyen routert?
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucspetiee
csendes tag
válasz
IRON STORM #1936 üzenetére
Hi!
Kipróbáltam a PCI-os hálókártyás verziót és akor sincs netem. -
need
addikt
válasz
IRON STORM #1947 üzenetére
köszi az infokat
-
cognac
csendes tag
válasz
IRON STORM #1606 üzenetére
Helló!
Csak simán resetelni nem is tudtam, egyszerűen nem reagált, hanem úgy hogy (amint előtte neten megnéztem) áramtalanítottam, majd gombot nyomva tartba bedugtam a tápkábelt, és még 20-30 mp-ig nyomva tartottam. Csak így jött be tegnap. Azt hittük hogy megjavul tőle, de aztán 1 órára rá már megint nem értük el egyik gépről se, na ekkor már berágtam és bevittem a szervízbe (még tegnap délután), szóval végülis nem segített, de köszi a tippet. A szervízben törvényszerűen ma délelőttig nem jött elő a gond, úgyhogy csak firmware frissítést tudtak eszközölni. Hazahozom, volt remény hogy jó lesz, de meglepődtem hogy már elsőre nem jött be semmi! A poén meg most már az, hogy mivel nincsenek beállítások, így már net sincs egyáltalán - csak az egyik gépen, ahogy simán rákötöm a kábelt és bejelentkezek, úgy látszik ADSL-em van (pedig fura, modem nélküli), na mindegy. Még próbálkozom az állításokkal, de lehet hogy visszaviszem, vagy nem tudom. Ilyenkor mit lehet tenni, hogy ha szervízbe nem jelentkezik a probléma (miért is jönne elő), nálam meg szar? Szívás, vegyek újat? És ha eddig nem cserélték, eztán se cserélik, jelszóval hogy netem sincs már (mert eddig volt), már nagyobb a probléma? Légyszi segítsetek...!
üdv: cognac
-
atenza
senior tag
válasz
IRON STORM #829 üzenetére
Igazából főként tőled kérdezem, mivel látom h neked is Digi neted és TP-link WR542g-d van, szóval: eddig csak adsl-es netem volt, most pedig a digi miatt kábeles van.
Szeretném vezeték nélkülivé tenni a netet ezzel a routerrel (TP-Link WR542G) de nem igazán sikerül, adsl-nél kb 1 perc alatt beállítom.
Ez static ip-nek számít ugye? Azon belül az ip címhez mit kell beírni ill. a subnet mask-hoz? -
kistej
csendes tag
válasz
IRON STORM #829 üzenetére
Arra godnolok, h nem hozza létre a kapcsolatot és korábban más is írta, h teljesen általános a probléma és, h a Digi állítólag dolgozik vmi megoldáson... (mondjuk élből hülyeségnek hangzik).
Nekem csak 20/10-es van és ugyanúgy nem megy...... de x hogy mi a baja.....
(log szerint timeout-ol, de hogy mi.... )
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Netfone
- Bestbuy játékok
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Amatőr csillagászat
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest