- Kegyetlen őszinteséget kér az Intel új vezérigazgatója
- 600 millió dollárt kapott a Google-hátterű, AI-alapú gyógyszerkutató
- A Neuralinket is megelőzheti a kínai agyi chipes projekt
- Eric Trump és a Hut 8 elindították az American Bitcoin bitcoin-bányászcéget
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Chrome
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- Kegyetlen őszinteséget kér az Intel új vezérigazgatója
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Windows 11
- Vivaldi (böngésző)
- Milyen program, ami...?
-
IT café
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ozark
csendes tag
válasz
Tompika777 #7979 üzenetére
AX sorozat nem easy mind?
-
ozark
csendes tag
Ax sorozat van nekem is meshbe (több szint, vasbeton födém), ezeket vezetékkel is össze lehetne kötni? Akkor is működik a mesh?
-
ozark
csendes tag
Ám szerintem egy Archer C2300 komolyabb router a felsoroltak közül...hiába nem wifi6
-
ozark
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék one meshbe egy usb3-as routert is egy usb3-as wd mybooknak, amit mind pc-ről, mint okos tv-ről láthassak, írhassak rá.
A jelenlegi "vezérem" egy Archer AX23, akivel meshbe megy egy AX10.
Agyalok egy Archer C2300-on vagy, ha már wifi6 akkor Archer AX55 Pro...mondjuk akkor már ő lenne a vezér!
Szerintetek? -
ozark
csendes tag
Igen ezek az új routerek tudják a mesht, sőtt jelerősítőket és igen, decocat is be lehet állítani a sorba...
A lényege az egy felhasználónév/jelszó és mindegy merre jársz a legoptimálisabbat kapod.
Ahogy nézegetem átadta kábelen és szórja a második is wifin, egy hálózatot látnak a készülékek, de egy applikációban látom a 2db 2,4ghz és 2db 5ghz hálót is. TP linknél ez a smart meg amúgy is alap (hogy melyik frekit használja, nem neked kell váltogatni)! -
ozark
csendes tag
Sziasztok! Mesh hálózat beállításban tudnátok segíteni? Digis netem van, ebből jövök egy AX10-be aki router módban van, de egyelőre az ONT nem bridgeben van, ez vezetékesen csatlakozik (a "kékbe" dugtam) egy AX23-ba, akit AP módba raktam. Az applikációban mindkettőnél bekapcsoltam a mesht. Elviekben így akkor mindig az erősebbhez csatlakozom, úgy hogy azt nem is veszem észre, vagy nem jól csináltam? Köszönöm a segítséget!
-
ozark
csendes tag
válasz
crissprivat #7214 üzenetére
Akkor az AX1500 legyen access point módban (amúgy is csak a vezeték nélküli eszközök kiszolgálását végzi)?
Azt nem írtam, hogy az ONT után van egy 8 portos gigabites tp-link switch, ebből egy kábel az AX-be jön, a pc-k, kamerák is a switcből kapják a netet, vagyis elviekben csak azt a potom 13 vezeték nélküli klienst kell kiszolgáljon az AX... -
ozark
csendes tag
válasz
crissprivat #7211 üzenetére
Elvileg friss. Tetheren keresztül néha ránézek, családi ház, mindenkitől messze. Semmi más nem jön be, teljesen tiszta minden csatorna. Digi netem van, optikán jön be. Huawei ONT van, lehet át kellene azt állítanom routerről modem üzemmódba, és ezt meg beállítani górénak (mert a szolgáltatóé szerintem gyengusz hardver) de az már egy másik topic...
-
ozark
csendes tag
válasz
crissprivat #7208 üzenetére
Ledobálja az eszközöket, belassulnak, tv okosító: amazon prime csak forog-forog...mindezt úgy hogy mellette van 3 méteren belül!
-
ozark
csendes tag
AX1500-ről vélemény? Fél éve használom, de nem az igazi...valamit lehet tenni vele, vagy eladós és inkább az Asus vonal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i5-8500T 6mag 6szál max. 3.5GHz LGA1151v2 CPU processzor + gyári hűtő
- Hibátlan - RETRO - ASUS P5B - Intel Core 2 Duo E8400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Szép Dell Latitude 7320 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -70% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD LTE
- Hibátlan - RETRO - Gigabyte 965P-DS3 - Intel Core 2 Duo E7400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest