-
IT café
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
j0k3r! #11893 üzenetére
Elhiszem. Az én haverom meg ügyintézőt szeretne felvenni, és 400 alatt nincs senki. Jött hozzá olyan ember is, aki konditeremben recepciós, ott kap kézbe 400-at. Meg hát ez is olyan, hogy aki 50 évesen recizik, az nyilván kevesebbet kap (lehet, hogy a te ismerősöd is ilyen), mint az, aki 25 évesen csinálja ezt.
És ez most mit bizonyít? Én is tudok linkelni IT Architect hirdetést, ahol 1,5 mill a fizu. 6+ hónapja nem tudták betölteni az állást.
Versenyszféráról beszélünk. Miért kell az összes ilyen threadbe behozni a közszférát? Semmi értelme, ott nem piaci szempontok érvényesülnek.
Nem tudom kifejteni, mert nem én intézem a pénzügyeit. Annyit tudok, hogy zéró segítséggel vette a kecót, mivel eleve csóró családból származik. De azért ez nem olyan nagy vasziszdasz, évekig élt együtt a hapsijával egy olcsó albiban, akkor nyilván tudott spórolni. Összerakni az önerőt legyen mondjuk 3 év.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- Last Epoch
- YouTube
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- Kedvező ár! Lenovo ideapad 320 laptop (15,6FHD/I3-G7/4GB/256SSD/Magyar)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest