- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Az OpenAI visszaperelte Elon Muskot
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Mesterséges intelligencia topik
- Ubuntu Linux
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows Insider Program
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- VPN topic
- Facebook és Messenger
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
-
IT café
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokarcsi71
aktív tag
válasz
molnarpeter #6951 üzenetére
Most vettem az autót 4 hónapja, akkor még 14,4V-ot mutatott mindig, még alapjáraton is.Mióta elkezdte csinálni ezt, azóta voltam a toyotánál is. Ott azt mondták, hogy fesszabályozó. Még kérdeztem is tőlük, hogy nem vezérli-e a motorvezérlő, vagy valami. A válasz, nem. Ezért cseréltünk ki rajta mindent, és ugyanaz a hiba. Még jó hogy márkaszervízbe így értenek hozzá. Akkor minek a szervíz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Turbózd fel a gèped,most!
- AM 4 Lapok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest