- Vírusirtó topic
- Windows 11
- Vivaldi (böngésző)
- Java programozás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Neuralinket is megelőzheti a kínai agyi chipes projekt
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Hálózati / IP kamera
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OpenMediaVault
-
IT café
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korábban két évig használtam egy 1.8-as, 122 lovas hibrid Corollát, a mostani cégemnél pedig párszor vezettem Ceedet az 1.5 T-GDI motorral, de volt közben itt is Corolla 1.8 hibrid csereautó gyanánt.
Túlnyomórészt városban sokkal jobb szerintem a Corolla, autópályán viszont a Ceedre tenném a voksomat. Anyaghasználat, kidolgozás minősége pariban van.
Úgy emlékszem, hogy a forgalmiban 118 kW (160LE) volt a Ceednél, de nagyon gyengének érződött, kézi váltós volt, többször majdnem lefulladtam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- További aktív témák...
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 10400F 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest