- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Sweet.tv - internetes TV
- ASUS routerek
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Reklámblokkolók topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Crypto Trade
-
IT café
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
polonic #19324 üzenetére
Majdnem a maximumon áll (kb. 90-95% a nívópálcán). 1 hónapja használom, ~1200km van benne. Fele-fele város és vidék (pálya is).
#19345 polonic
Igen, sajnos ez ilyen (nem értem, miért nem maradhat a guminyomás kijelző).#19363 polonic
Szerintem is jóDe a hang az valami borzalom, azt azonnal kikapcsolom
Biztos rájöttél már, de ha a navigáció megy, a középső kijelzőnek van olyan állása, hogy a következő kanyart az is mutatja. Szerintem ez is egy jó feature...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- NBA és kosárlabda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN11
- Apple MacBook Pro M1 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest