- Mesterséges intelligencia topik
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Még havi 6 dollárt kérhet a Spotify a plusz funkciókért
- Direct One (műholdas és online TV)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Sweet.tv - internetes TV
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenMediaVault
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pohár
félisten
nem volt idejük jóváírniuk ezeknek a szerencsétleneknek még az Arsenal gólját, szép munka
-
LyonnaisFan1
őstag
Rashford pár nap leforgása alatt milliókkal növelte meg piaci értékét. 2 tétmérkőzésen 4 szerzett találat.
Mennyi lehetett arra, hogy Rashford legalább egy találatot szerez az ágyúsok ellen?
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
estére néztem egy ilyen cukiságot.
még nem döntöttem el, hogy yankee, vagy 3/4:Astra Giurgiu - Dinamo Bukarest
Dinamo Bukarest (1X2)
Odds: 2,95
E. Frankfurt - Schalke
Schalke (1X2)
Odds: 2,47
Lyon - Paris SG
Lyon (1X2)
Odds: 4,35
Barcelona - Sevilla
Döntetlen vagy Sevilla (Kétesély)
Odds: 4,45yankee 100-as téten:
Odds összesen 34,95
Tét összesen 1 100 Ft
Max. nyeremény 38 443 Ft[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Tottenham szepen osszeszedte magat!
-
Jarod1
veterán
hmm most kéne az x re tenni megint...
-
yogibear
addikt
Tottenham 2/1
stefyY: hát még én
[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
aztakurta, mekkora meccs..3:2
-
Jarod1
veterán
na tényle igaza van, a semmiből, hozott egy gólt az united
-
Jarod1
veterán
vajon Arsenal kiegyenlít?
-
yogibear
addikt
ZTE innen már remélem nyer, 2 piros hazai után lockolva volt, aztán 1:1, aztán felment az V 2,00-ra...
már 1:2 hamarjában. már 1:3...Tottenham meg remélem kiszopik, mert megérdemli otthon egy Swansea ellen vesztésre áll, közben meg bajnokságról álmodoznak... lúzerek...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
L_YKing #144183 üzenetére
Akkor szerinted mi?
Nekik a hobbijuk a munkájuk, viszont ez se annyiból áll hogy hétvégén 1 meccset lejátszanak amit látsz és kész. Profi labdarúgók van hogy napi 3 edzésen vesznek részt...
Más: MU-ba a kis 18 éves srác 2 gólt vert, nem semmi kezdés, ha jól tudom 1 meccset játszott csak a nagycsaládban eddig...
Most nézem csütörtökön EL-be debütált, és ott is 2 gólt szerzett, nem semmi lesz a srác...
[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #144181 üzenetére
-
LyonnaisFan1
őstag
A benficát miért halasztották?
-
yogibear
addikt
válasz
szab.tam #144179 üzenetére
Nézőik pont lesza@rják, hogy 40 percen keresztül nincs gól, ha a csapatuk vezet 3:0-ra, nyeri a mérkőzést, a Napolit kiverte az ELből, és 11 pont előnnyel BL selejtezős 4. helyen áll 2 pontra a Margittól, vagyis még a 3. hely sem elérhetetlen...
Nekik pont elég a 3:0-ás győzelem, ugyanannyi, azaz 3 pontot adnak érte mint egy 10:0-ért vagy egy 1:0-ért...
Ha te befejezed a kiosztott melódat, te sem mész kérni még plusz melót.
Max ha sztahanovista vagy, esetleg mazochista...Barca is 3:0-nál sokszor leáll, akkor már bulizik, ha adódik rúg gólt, ha nem, akkor is zsebben a 3 pont...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
itt a különbség pl. a barcelona és az ilyen szemét taknyok között.
ha a barca vezet 3:0-ra, akkor megy a negyedikért.
ezek pedig gyakorlatilag semmibe sem veszik a hazai nézőiket.
majdnem egy komplett fi-n keresztül meg sem próbáltak gólt szerezni.[ Szerkesztve ]
-
egyhonapja
csendes tag
jól van, én meg tettem arra egy órával ezelőtt, hogy a leganes-en lesz még egy gól, de azóta sem tudtak rúgni persze
na bakker csak írnom kellett
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
Villarreal - Levante 1X2 + Gólszám 3,5 Hazai és több 5,50 Nyitott
elég bosszantó, amit a 3. gól után látok...
most is.
mintha direkt bohócodta volna el...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Villarreal 3:0, mondtam, ajándék az az 1,61.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz
Prien #144172 üzenetére
Jónak kell annak lenni H-ra... a 4. helyen 11 pontra leszakítanák vele az 5. Celtát, ami azt jelenti, hogy szinte meg is van BL selejtezős helyezés jövőre, plusz ha a Margit még bukik párat, a 3. hely sem elérhetetlen, a mai győzelemmel csak 2-re lennének a Margit mögött...
Ráadásul EL-ben tovább mentek, most van 2 hét szünetük ott is, más dolguk meg nincs spanyol kupából már kiestek... csak 10-én meccselnek a Leverusennel otthon az ELben... -
yogibear
addikt
Villarreal 1,61-es oddsa eddig elég value.
-
B-L-A-C-K
titán
Valóban.
-
B-L-A-C-K
titán
1órás angol meccsek miért vannak elhalasztva?
-
zsolti72837
addikt
-
bab1987
tag
-
szab.tam
nagyúr
setubal bekezdte a 2. fi-t:
Estoril - Setúbal (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 3. gólt? Setúbal 2,60 Nyitott -
szab.tam
nagyúr
jájj, most látom, hoy egy kis extráért élt egy ilyen is:
Betis - Rayo Vallecano (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 5. gólt? Rayo Vallecano 4,10 Nyitott
Wisla Krakkó - Podbeskidzie Bielsko-Biala (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 3. gólt? Podbeskidzie Bielsko-Biala 5,50 Nyertesés nem bírták összehozni...
Milan - Torino (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 2. gólt? Torino 4,65 Nyitott
Vitesse - Willem II (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 2. gólt? Vitesse 4,65 NyitottVitesse - Willem II (élő) Pontos végeredmény Vitesse 2:1 36,00 Nyitott
Milan - Torino (élő) 1X2 Torino 45,00 Nyitott[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz
szab.tam #144149 üzenetére
"Wisla Krakkó - Podbeskidzie Bielsko-Biala (élő) 1X2 Podbeskidzie Bielsko-Biala 14,25 Nyitott"
->
Wisla Krakkó - Podbeskidzie Bielsko-Biala (élő) Kétesély Wisla Krakkó vagy Döntetlen 3,50 Nyitottígy a napi induló biztos visszajött.
még a sok bohóckodás ellenére is.****
(#144154) B-L-A-C-K
így meg nem mondom.
a kezdési időpontból és a tétem időpontjából talán ki tudod következteni hozzávetőlegesen:2016.02.27.21:43 --------- 2-es kötés 100 Ft 100 Ft
Troyes - Lorient (élő) Pontos végeredmény Troyes 2:1 92,00 Vesztes
Toulouse - Rennes (élő) Pontos végeredmény Rennes 2:1 98,00 Nyertes(ehhez tudni kéne a 2. fi. pontos kezdését.)
szerk n+1...
asszem 87-88. volt, amikor raktam őket.
annyira örültem, hogy bevette a pro gyomra, hogy single el is felejtettem.
mert ilyenkor mp-enként ugrik felfelé, és ha a 100*100-at meghaladja az eredő, akkor visszadobja a milla feletti várható miatt...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz
szab.tam #144151 üzenetére
egyszer el fogok kapni 100 ft-ból egy 900 k - 1 millás 2-es kötést ....
(#144150) LyonnaisFan1
élőben annyiszor, de annyiszor becummantottuk már, hogy az emberhátrányban lévő csapat gólt kap a hátralévő időben.
és 3-ból 2* tuti nem...ez valami pszichoizé.
ilyenkor kettőzött erővel beállnak sünbe.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
olyan szépnek tűnik, nem bírtam kihagyni:
Troyes - Lorient (élő) Pontos végeredmény Troyes 2:1 92,00 Nyitott
Toulouse - Rennes (élő) Pontos végeredmény Rennes 2:1 98,00 Nyitott***
kutya fáját, szólóban nem raktam meg...
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Portugál bajnokság, te csodás
Megraktam az aroucát, hogy nyernek kettős emberelőnyben és végül 0:0 lett
Annyi mentsége mondjuk legyen a hazaiaknak, hogy a pálya nagyon mennyeis volt. Hát de nyahakkorisNincs szerencsém a luzitánokkal, bezzeg az areouca a portot meg tudta verni a dragaoban
-
szab.tam
nagyúr
Milan - Torino (élő) 1. félidő - 1X2 Torino 6,00 Nyitott
Wisla Krakkó - Podbeskidzie Bielsko-Biala (élő) 1X2 Podbeskidzie Bielsko-Biala 14,25 Nyitott
Wisla Krakkó - Podbeskidzie Bielsko-Biala (élő) 1X2 Podbeskidzie Bielsko-Biala 12,50 Nyitott
Troyes - Lorient (élő) 1X2 Troyes 13,75 Nyitott[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz
Vincent-Vega #144147 üzenetére
100k-val toltam meg...
De majd holnap a psg! -
törölt tag
"Most AS Roma, Plzen, Fradi kéne."
És utoljára tettem magyar meccsre.
Milan & Vitesse
Vizsla Krakkó & Betisbár a Vitesse & Betis is jól hangzik
-
törölt tag
válasz
djculture #144123 üzenetére
Adja, elveszi, elveszi, elveszi, adja
kb. így megy ez. Délután is egyik 2-es kötést elvitte a Real, a West Ham, Drezda, két svéd kupa 4-es meg jött. Volt egy olcsó kombim is angol alsókra, Coventry szúrta el. Most AS Roma, Plzen, Fradi kéne. Estére szintén olcsó kombival francia X-ek, hátha másolják a tegnapi másodosztályt. Egy Vitesse ás AC Milan kötés még mozgatja a fantáziám, még meglátom.
(#144124) Chereiose
Grat, ez is vicces nekem. Raktam az Atleticot múltkor a Villarreal ellen, bukta. Na azért még hiszek bennük, raktam őket a PSV ellen is, bukta. Ma verettem volna őket a Bernabeuban, erre nyernek.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Most nézem a tutit a zöldújságban, ki nyeri a liga kupát holnap liverpool vagy manchester city 2.03 ods vs 1.6.
city szerintem garantált.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz
juliabrilke #144137 üzenetére
Az van, meg végre egy értelmes tavasz szerű nap van.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz
juliabrilke #144137 üzenetére
ott lett volna a 11-esed, de a bíró nem adja meg, bár nem értem miért nem
-
Chereiose
addikt
Real meccs maradhatna így
-
djculture
félisten
válasz
juliabrilke #144134 üzenetére
Megittam ma 10 Stella Artoist úgyhogy azt mondom inkább hogy nyerjél, én tettem ma 4 pontos eredményt abból most nézem három jött, persze egy nem igy bukta lett volna 200-ból 475 ezer
-
yogibear
addikt
válasz
juliabrilke #144131 üzenetére
Most vedd ki amíg még kevés a bukód.
(#144132) djculture: hogy lenne 0:0, mikor oda van írva, hogy 0:1:
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz
juliabrilke #144131 üzenetére
Szerintem olyan 0:0 lesz mint ide Nagykáta de amúgy sok szerencsét
Szerencsételen MTK se bír egy nyavaja gól bevágni...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Stuttgart megsajnálta a Hannovert, vagy sok ajró zizzent be a fekete kasszába?
-
!Tupac!
tag
Atletico 0.5 felett 2.25@ 2k
-
djculture
félisten
fc tokyo-Omiya megtettem 0:1 -re 9odds-ért persze raktam még mást is igy elment
Mindig megfogadom pedig hogy az ilyen megérzéseket magába rakom..[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Pedig már annyiszor...
Büdös bundásliga, "bájerrr" 1 szutykot nem tud beköhögni egyik csapat sem -
Chereiose
addikt
Atleticot tettem 1800-zal, kíváncsi leszek
-
djculture
félisten
válasz
#78032384 #144120 üzenetére
Most mit mondjak tegnap nyertem vagy tízszer utána rátettem az egészet egy meccsre elment után visszaadta az egészet egy meccs a Las Palmas... Krva prón szünetet rendeltem el adrenalin akció ide vagy oda...
Nem hülyéböl irta már itt valaki a szelvényes fogadásnál sokkal megfontoltabb fogadásokat lehet tenni.[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Most nem tud a Sunderland rugni egy golt
A macska rugja meg!
-
törölt tag
Szerencsétlenek szerencséje, avagy a rendszer nem enged: A Braga, Schalke és Napoli EL meccs csúnyán levitte a pro egyenleget, elkönyveltem eddig tartott az idei első befizetés. Utolsó 100 forintból tettem egy bohóc 6-os kötést. Amit éppen akkor kínált a gép, csak odds alapján: Leipzig, Nürnberg, Istanbul, Errani/Navarro, Dijon, Gent. Telibe jött 19x odds. Ilyenkor naná. Amikor 500-1000 Ft téten várok 2-3-4-5x pénzt single és páros szelvényeken, hogy kicsit építkezni tudjak, akkor persze csak jojózik a pénz.
-
zsolti72837
addikt
válasz
TheFurgeurge #144114 üzenetére
Grat.
-
lacy86
addikt
West Ham hazait rakta valaki?!
-
lacy86
addikt
Nah, akkor ki mit tippel mara?!
-
meta91
csendes tag
válasz
TheFurgeurge #144114 üzenetére
Grat, szép szeló!
-
zsolti72837
addikt
-
ThuG4LifE
senior tag
Francia masod osztaly megint alkotott, most "csak" 5 x lett a 8 meccsbol.
-
egyhonapja
csendes tag
hú, de mákom van, hogy nem engedett fogadni a celticre, most szépen el is mennék minuszba
-
djculture
félisten
Amit ma elvertem azt visszahozta a Las Palmas ...
-
Genius007
őstag
válasz
egyhonapja #144107 üzenetére
Detto!
Mindegy 20k plusz a mai nap igy is, ennel rosszabb nap ne legyen.
Amugy en rajottem hogy hol szurom el mindig.
Amint a megrakott osszeg fole megy Beten, mar ki kellene vennem (jo persze nem akkor ha 45. percnel jarunk, hanem a vegehez kozeledtevel, nem szabad hagyni hogy a megrakott tet ala menjen az eppen kiveheto osszeg! (Persze ha mar addig felment mert alapbol nem tudunk annyit kivenni mint amivel fogadtunk, csak ha jott mar X meccs). Magamban mindig megfogadom hogy igy csinalom, es bar lassabban gyarapodna a penzem de gyarapodna, de a mohosag ugye, hogy hatha jon az egesz, es akkor szazezrek.... -
lacee02
csendes tag
AH Hertha-t tettem, most szivem szerint felvenném de persze kb 20 perce nem engedi... szerinte megváltozott a tét. aha. aki tudja tegye X-re mert nyilvan az lesz hogy beszopjam
-
egyhonapja
csendes tag
de jó, megint raktam a metz meccsre, mert azt gondoltam, hogyha már az 1 fi.-ben lőttek 4-et, akkor csak lőnek egyet a másodikban is, de hát persze nem akarnak
a holland 2. mennyi gól születik, te jó ég
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
A mohóság átka...3.25-ért under + X-et tettem, 2.90-ért jönne a sima, így 9k szevasz.
-
yogibear
addikt
-
egyhonapja
csendes tag
a celticre miért nem enged fogadni a pro?
most már jó
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Metallurg Magnyitogorszk kivégzi a Avtomobiliszt Jekatyerinburgot bár bánom hogy nem hedibe nyomtam csak simába, 0:6 nagyon durva...
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Kloten jégkorong + Steaua kézi + Sochaux X és 2.5 alá ment 1.5k-val, 9.3k a várható.