Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz VTom #14332 üzenetére

    Nekem nem segített semmi sajnos. :(
    A korábban leírtak szerint addoltam magamnak konzolból. Még 3 szint és használni is tudom majd.

    Más téma:

    Build. Tegnap csináltam magamnak új buildet. Amivel végigtoltam a sztorit a végére elég zagyvaság lett. Az volt a tervem, hogy Medve armor-ban maradok mert az tetszik a legjobban. Úgy vettem észre, hogy medve mellé maximum az Quen jel használható. Ami nekem nem tetszik. Nagyjából Medvével nem lehet megcsinálni a Combat-Sign hybrid buildet. Jelekre nem jó a Medve. Vagyis most amit csináltam azzal jó. De már most látom, hogy a végső megoldás nem ez lesz.
    Mint írtam Combat-Sign buildet szerettem volna. Jelek közül is nézegettem, hogy mi lenne jó. Igni "hegesztőpisztoly" (Firestream) skill ránézésre kecsegtető, de harcban annyira hasztalan is. Aztán erősen gondolkodtam, hogy akkor maradjak a Quen-nél? Tényleg az lehet az egyetlen használható Maciban? De érdekelt az Aard is. Ezért végül egy full combat + aard buildet csináltam. És végül bevált. Még most (full) maciban is. Ez az Aard egy jó dolog. Alapjáraton is szeretem stunner dolgokat. Ez mellé még ott az Északi fény (Northern Wind) bomba, ami aoe-ban fagyaszt. És kész. Csak ugye hiába rúnáztam tele minden cuccomat Aard+JEl erősítéssel. Azért ide még mindig nem a Medve szett való. Ezért előreláthatólag a köcvetkező build lesz a végleges (egy ideig persze).
    -Macska ezüst kard (Aard bónusz miatt)
    -Medve acél kard (crit dmg miatt)
    -És Farkas szett (Jel erősítés + Crit chance)

    Kíváncsi leszek a véglegesre. Ahogy néztem BoW-ban majd a spéci Aard skill nagyon fasza lesz, mert az is fagyaszt. Remélem addig is jól használható build lesz ez ha már kitaláltam. :)

    +1 kérdés
    Vörös mutagént hol tudok farmolni? Kéne. :)

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák