-
IT café
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helll Mindenki!
Más sem tud belepni a Division 2 tesztbe, vagy nalam van a gond? Azt írja mindig ki, hogy pillanatnyilag a szolgáltatás nem elérhető....
Köszönöm!!
-
Gtaati
őstag
Köszönöm a válaszokat!!
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Érdeklődni szeretnék, hogy véleményetek szerint az uplay store-ban 110 euro-ért megvásárolható ultimate kiadás lessz-e jobb árban, vagy érdemes ennyiért előrendelni?
Köszönöm!
-
-
Gtaati
őstag
válasz Anonymus23 #1670 üzenetére
Helló!
Köszi a részletes választ. Most találtam meg a honlapon az összehasonlító táblázatot, így már tisztábba kép kicsit.
-
Gtaati
őstag
Még egy kérdésem lenne. Egy vásárlásnál 100uplay pontért járó 20%-os kedvezményt csak egyszer lehet érvényesíteni? Tehát ha beváltok 2x100 pontot akkor tudom-e érvényesíteni a 2x20%-os kedvezményt? Gyanítom, hogy nem de nálam tapasztaltabbak válaszát azért megvárom Köszönöm!
-
Gtaati
őstag
Köszönöm szépen a válaszaitokat! Nem vásároltam még így, de ezért is írtam, hogy gyanítom, hogy csak egyszer lehet használni
-
Gtaati
őstag
Helló!
Én is úgy értelmeztem a honlap leírását, hogy a Year 1 Pass csak a Gold, Ultimate stb, kiadásokhoz fog járni, Standard-hoz nem. Mivel nem volt hatalmas különbség a Gold és az Ultimate között és most akciós az Ultimate, illetve lehet még igényelni a 20%-os kedvezményt, így én azt vettem.
-
Gtaati
őstag
Ezt jó hallani, de kíváncsi leszek, hogy gyakorlatban hogy fog működni. A Division 1-ben és az első Divison 2 tesztben is állandóan kilépett és bezáródott a játék nekem DirectX 12 alatt, amit viszont DirectX 11-el soha nem csinált se az 1 és a 2 sem. Számomra nagyon fura, de nem találtam rá megoldást a vga egy GTX 1080 alapon tuning nélkül használva.... Valakinek egyébként produkál hasonlót a játék, esetleg valakinek van-e ötlete?
Köszönöm!
-
Gtaati
őstag
válasz m0h0senator #1976 üzenetére
Ezzel is próbálkoztam, konkrét dolgokat tudnál felsorolni, hogy miket kapcsoltál ki? Hátha valami kihagytam... Köszi!
-
Gtaati
őstag
Helló!
Köszi! Én sajnos a Div. 1-nél és az Div 2 első tesztjénél ha Directx 12-t használtam, akkor random összeomlik vagy kilép a játék és ez mindkettőre igaz volt. Csak Directx 11-ben fut nálam hibamentesen a Div 1 és az első teszt is GTX 1080-al. Ma munka után lesz lehetőségem a Bétát kipróbálni... Gondolom driver-ből a legújabbat használod?
-
Gtaati
őstag
Helló!
Nálatok megy a játék? Én egyfolytában Deltat és Mike hibákat kapok....
Köszi!
-
Gtaati
őstag
Helló!
Érdeklődni szeretnék, hogy valaki tudja-e azt hogy a játék támogatja-e az SLI-t? Ha igen akkor ezt DirectX 11-ben és 12-ben is?
Köszönöm!
-
Gtaati
őstag
Helló!
Valakinek van tapasztalata SLI-vel a játék kapcsán?
Köszönöm!
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Előrendeltem az ultimate kiadást már régebben. En is kaptam emailt a rewardsokrol, de amikor az emilben rákattintok a linkre akkor az oldal mindig hibát dob és nem található. Club oldalra belépve azt irja ki, hogy nincs játékom, pedig megvan a Div 1-2 wildlands stb. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a gond? Illetve valaki fog SLI-vel játszani?
Köszönöm!!
[ Szerkesztve ]
-
Gtaati
őstag
válasz micafighter #3898 üzenetére
Helló!
Kaptam emailt, hogy ha játszottam az open bétával akkor megkapom a "D.C. Patriot Weapon Skin and the Capitol Hill Backpack Trophy in your final game."
Ma is megnéztem és most meg látom őket. Szóval lehet szerver oldalon volt vele korábban gond.
Köszi!
-
Gtaati
őstag
Helló!
Most beléptem az uplaybe és kb. 1.12GB-t még leszedett a korábbiakhoz.... Nem tudom mi lehetett.
-
Gtaati
őstag
válasz micafighter #3926 üzenetére
Köszi, nem tudtam
-
Gtaati
őstag
Helló!
Van itt valaki aki PC-n SLI-t használna a 2160p-s felbontáshoz? Köszönöm!
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Első tapasztalatok a játék kapcsán kb. 5 óra játékidő után: Nekem egészen bejön a játék menete, grafika, illetve a harc stílusa. Ami számomra nagy negatív, hogy nem megy a 2x1080 SLI ez nagy szomorúság. Olyan mintha nem is támogatná a játék.....
Más: Valakinek sikerült a Dz-t aktiválnia? Vagy mi szükséges hozzá?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Gtaati
őstag
válasz micafighter #4164 üzenetére
Helló!
Köszi, ránézek munka után, hogy hogy állok a fő küldetésekkel
-
Gtaati
őstag
Helló!
Lehet tudni meddig fognak állni a szerverek? Vagy mar mennek is? Nem vagyok gép előtt. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Gtaati
őstag
válasz Anonymus23 #4528 üzenetére
Köszi!!!
-
Gtaati
őstag
Helló!
Lehet nem egészen jó helyen teszem fel a kérdést... Valaki itt használ xbox one elite kontrollert a játékhoz? Ha igen ad valami pluszt gyorsaság pontosság terén egy síma kontrollerhez képest?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Pár napig nem tudtam a játékkal játszani, most ma szerettem volna, de jött egy frissítés és azóta kb. játszhatatlan, karakter kiválasztás után azonnal kilép, egyszer elindult és utána random bezáródott és kilépett.... Valaki hasonlóval találkozott? A frissítés előtt tökéletesen futott.
-
Gtaati
őstag
Köszi srácok, megpróbálom mindkettőt, hátha segít!
-
Gtaati
őstag
válasz -=Jam=- #6138 üzenetére
Helló!
Töröltem a mappát és csináltam file ellenőrzést is, most talán megy a játék, de kijött egy másik probléma. Idáig a HDR is szépen működött, de most HDR esetén minden kifakult, a színek sem olyan mélyek, olyan mintha sok lenne a fényerő beállítás. Valaki találkozott ilyen problémával? Korábban ez is jól működött....
[ Szerkesztve ]
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Sok idő után újra visszatértem a játékhoz, igaz már nem pc-n, hanem Xbox-n:) Olyan kérdésem lenne, hogy lehet váltani a játékban a Washingtoni helyszín és NewYork között. A játék az elején megkérdezte és kíváncsiságból bele néztem az új warlords-ba, de szeretnék a Washington-i játékba visszamenni. Köszönöm!
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Segítséget szeretnék kérni. Elkezdtem a warlords-t és megvan az összes controll point, egy fő küldetést tudtam csinálni, rengeteget barangoltam loot-tam stb, de valamiért küldetések, feladatok nem jelennek meg a térképen. Mit csináltam rosszul vagy mivel lehet a gond?
Köszönöm!
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Segítséget szeretnék kérni azoktól akik xboxon játszanak. Division 1-2 korábbi pályafutásom pc-n volt, de most más xbox-n játszok. Akinek van ideje és kedve az nyugodtan vegyen fel Gtaati néven barátnak, ha alkalmasint tudna segíteni karaktert felhúzni és gyűjtögetni:) még jó néhány tanács is elkelne:) Köszönöm szépen!!
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Tudnátok ajánlani olyan oldalt, ahol akár leírásokkal és képekkel is illusztrálva vannak pve, pvp, dps stb szettek, hogy tudjak puskáz, ötletet meríteni és hogy mire figyeljek és mit gyűjtsek:)
Köszönöm!
-
Gtaati
őstag
Helló!
Érdeklődni szeretnék, hogy vannak itt olyan játékos társak, akik xbox-n játszanak? Ha igen, és van kedvetek, akkor Akhim92 kollégával (én: Gtaati) várunk 1-2 főt csapatban való játékra:)
-
Gtaati
őstag
Helló!
Valaki xbox-n a tegnapi karbantartás után Alfa-02 hibát kapott? Nekem egyfolytában ezt írta és kb. 30-40. próbálkozás után tudtam belépni, illetve akivel együtt játszottunk, őt meg küldetés közben dobta ki a játék ezzel és szintén rengeteg próbálkozás után tudott visszajönni. Erről a jelenségről lehet-e valamit tudni? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
A hétvégén (péntek, szombat este) xbox-n aki szeretne jönni raidre az jelentkezzen Akhim92 kollégánál vagy nálam (Gtaati).
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Ma este xbox-n aki szeretne jönni raidre az jelentkezzen Akhim92 kollégánál vagy nálam (Gtaati). Idáig 3-n vagyunk:)
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- VoLTE/VoWiFi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- További aktív témák...