- Synology NAS
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Milyen routert?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
Új hozzászólás Aktív témák
-
p@gabi
tag
Lehet láma kérdés,de baromira nem értek hozzá
Megvásároltam Vhiktor 805-ös kalibrált beállításait a 486-os fw-hez
Sikerült is a leírások alapján beállítgatni mindent
A kérdésem az lenne,hogy ami bejött gyári képmódok közé kalibrációs membrán nevezetű mód,amit ki kell választani a beállítgatáshoz,azon is kell hagyni a készüléket,hogy az általam beírt értékek maradjanak?
Vagy mivel kiválasztottam azt,hogy "Minden képmód alkalmazása-Minden jelforrás" átvittem azokat a beállításokat a gyárilag beállított képmódokra is?
Vagy ha olyan tartalmat nézek és a kalibrált beállításokat akarom akkor mindig ki kell választanom a kalibrációs membrán nevezetű képmódot?
Esetleg szabadon válogathatok a gyári képmódok között is,mert az alap kalibrációs beállítások már megváltoztak Vhiktor beállításaira?
Remélem érthető a kérdésem számotokra
Egyébként nekem csak úgy sikerült a kalibrációs fájlokat betallóznom,hogy fat32 re volt formázva a pen és a gyökérbe voltak csak maguk a fájlok másolva,semmi más
Nem mappába,mert úgy nekem nem lehetett és semmi más nem lehetett mellette,még a beállításhoz szükséges képek sem,azokat telefonról néztem közben
Kipróbáltam jópár féle variációt,de csak így tudtam -
p@gabi
tag
válasz
wwenigma #33773 üzenetére
Én próbáltam v412 alatt és v420 alatt is,de nem ment fel,sikertelen telepítést írt a végén
Pár dolgot amit tudtam kipróbáltam még,kilőttem az alkalmazást,töröltem gyorsítótárat,alkalmazásadatokat,semmi,így sem ment fel
Bekapcsoltam a fejlesztői beállításokat,itt kikapcsoltam az usb-ről történő telepítésnél az alkalmazások ellenőrzését,de így sem sikerült
Egyenlőre feladom,bár roppantul idegesít,hogy ezt az egy alkalmazást nem lehet frissíteni....Szerk.:Ja,azt elfelejtettem,hogy a típusa a tv-nek c805
-
p@gabi
tag
válasz
Pendragon911 #31131 üzenetére
Vannak már egy ideje,csak fizetős
Vhiktor oldalán megtalálod -
p@gabi
tag
Éjszaka még volt egy kis áresés emagon az 55-ös 805-re,lehet volt más méretre is,de én csak azt figyeltem
Így kuponozva,tokkal vonóval(szállítást is beleértve) 216-ért el lehetett hozni
Nem nagyon lesz szerintem mostanában ennél jobb ajánlat -
p@gabi
tag
válasz
Bogyi007 #21355 üzenetére
Így van,alapnak megteszi,aztán mindenki az egyéni ízlése szerint módosít rajta,ahogy neki tetszik
A videó alapján legalább tudja az ember,hogy ha ezt és ezt állítom akkor az mire van hatással+nem kell a menüt millószor átnyálazni,hogy mit hol találok(amíg megtanulja az ember,főleg ha teljesen más típust használt előtte valaki) -
p@gabi
tag
válasz
FireFox1996 #21350 üzenetére
Tökéletes kép Vhiktor jóvoltából
Új hozzászólás Aktív témák
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Last Epoch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Opel topik
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest