- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaddyGood
tag
válasz nyalifali #9599 üzenetére
"Ez a weboldal nem érhető el" Ezt írja a böngésző. Alapértelmezett átjáró és a DNS pingre válaszol, de a konkrét weboldalra (index.hu) nem. Arra gyanakszom, hogy valami névfeloldási probléma van. Már próbáltam másik DNS szervert (google, open dns) is beállítani, de az sem segített.
-
DaddyGood
tag
válasz ftamas0201 #9596 üzenetére
Erre már én is gondoltam és én is a 2.2.1-est használom.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz DaddyGood #9592 üzenetére
Ilyen nekem is volt az új verziójú utorrentel, 2.2.1-el tökéletesen megy minden, az új verziós (3 felett azt hiszem) a procimat is agyon húzta mind a négy magot mindig mikor kapcsolódtak hozzám.
Jó döntés volt a tarrtól ez a 3as HD bedobása, a kék emberkéket sokkal jobb volt HD-ban nézni a coolon
-
DaddyGood
tag
Már a kapcsolatok lekorlátozását is próbáltam, de nem segített. El nem tudom képzelni, hogy mi lehet a gond, mert nem ma kezdtem a torrentezést, de ilyennel még nem találkoztam. Igaz, eddig végig T-Com-os voltam. Igen, ez már az emelt PART-os csomag, most váltottam néhány napja.
-
DaddyGood
tag
válasz Gubek-Einste #9588 üzenetére
120/10 Mbites netem van, az uTorrentben van egy sebességkalauz, azt lefuttattam és aszerint állítottam be a kapcsolatokat.
-
titán
-
DaddyGood
tag
Sziasztok!
Másnál is előfordul, hogyha fut a torrent kliens (uTorrent), akkor nem lehet böngészni? Egyszerűen nem hozza be a weblapokat egyik böngésző sem. Nagyon bosszantó, mert a T-Com-os hálózaton nem tapasztaltam ilyet. -
veterán
-
-
Cimbooora
aktív tag
Sziasztok!
Megszeretném kérdezni, hogy szerintetek miért nem tudom behozni az új LG tv-men aa Duna HD, Duna World HD, M1 HD, M2 HD adásokat illetve, ezek az adások sima csatornaként sem jönnek be digitális adásba.
Találkozott már valaki ilyen jelenséggel?
Válaszaitokat előre köszönöm! -
veterán
-
emre33
addikt
NAT GEO WILD HD
Hang van, kép kódolt, órák óta.
Másnál is?
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
vacs
veterán
CI kártyával nem tudom nézni a Discovery-t (és a Viasat 6-ot), de más működik (Zala/Lenti). Másnál is van ilyen hiba?
(^)(>.<)(^)
-
HIJ
őstag
válasz Markizmark #9571 üzenetére
Simán adnak boxot. Csak a kártyának kell a felügyeleti díját fizetni...
szerk: Már ha digitális előfizetésről beszélünk...
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
válasz green_army78 #9570 üzenetére
Szóval ha bemegyek, megkérdezem, akkor azt mondják jár egy ingyen, de nincs?
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
green_army78
tag
válasz Markizmark #9569 üzenetére
járni jár, de nem jut..
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz Markizmark #9561 üzenetére
Szerintem nem sértődik meg senki ha kinyilvánítjuk a saját véleményünket, ezért van a fórum Van több nézet, persze, de ahogy most az imént írja HIJ kolléga is, vajon ezentúl ez a box kérdés hogy lesz majd az új előfizetőknél. Mert tényleg már mindenhova oda van csempészve pár HD csatorna és ha épp régebbi LCD nincs dvb-c (nekem is van egy itthon boxal) viszont nézné az ember a hd csatornákat, sokkal élvezhetőbb. Megoszlanak a nézetek, ezzel semmi baj nincs, én is leírtam a véleményem, a Tiedben is van igazság egyértelműen, de hát erről amúgy se mi döntünk hanem a Drága szolgáltatónk
green_army78
Lehet te megtehetnéd, de sokan nem, így van felfogás kérdése. Van aki a hitelt is felvenné egy tv miatt, én biztosan nem, de van aki. Szoval nagyon sok véglet létezik és én is azt mondom amúgy hogyha egy módom van rá, nem is akarom lecserélni a tv-ket mert minek, jók azok teljesen. Amíg tönkre nem mennek nem lesz csere.[ Szerkesztve ]
-
HIJ
őstag
válasz Markizmark #9564 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy a platina mix is tartalmaz most már 5-6 HD csatornát. Ha ezen az elvi vonalon maradunk, akkor már ahhoz is járna a HD box...
Bár hálisten ez a téma engem nem érint...
-
Dave1984
őstag
válasz Markizmark #9564 üzenetére
Itt az a baj csak akkor adnak hd-s boxot ha hd csomagra is elofizetsz!De azt nem képesek a tarrnal felfogni,hogy itt nem feltétlen a hd képesség a fontos hanem a hdmi kimenet!
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Markizmark
addikt
válasz green_army78 #9563 üzenetére
Alapból jár 1 box ha nincs olyan tv-d. Gondolom ha HD-ra fizetsz elő akkor azt adnak eleve, nem?
-
green_army78
tag
válasz ftamas0201 #9559 üzenetére
minden felfogás kérdése, van egy lg lcd tv/monitorom, hd ready 5 éves, meg egy samsung crt nagyképernyős tévém 9 éves, megtehetném, de elvből nem veszik addig újat, mig le nem döglik valamelyik.
ha kimúlnak, akkor persze olyat veszek, ami dvb-c, dvb-t, full hd stb.
de addig nem.
hd ready-hez megkérdeztem, hogy előfizetek digitális csomagra, adnak-e hd boxot, a válasz nem volt,
igy nem is kell. -
green_army78
tag
válasz Markizmark #9561 üzenetére
jogos.
és ugye ott van alternativának pl. egy digi műholdas 2700 Ft-ért 9 HD csatornával, hűséggel ingyen HD box-szal. -
Markizmark
addikt
Belőlem ez kettős érzést vált ki. Leírom miért.
Nézzük az előfizető szemszögéből:
Jó fej a tarr, hogy újabban ad nem HD csomagba is HD csatikat (közszolg., RTL3 HD meg nem tudom mit). De ha már ezeket adja akkor cserélje már ki a boxomat is. Különben olyan, mintha nem adott volna semmit.
"nesze semmi fogd meg jól"Na most nézzük a szolgáltató szemszögéből:
"nézd már... Adok nekik hd csatit és elkezdenek sírni, hogy adjak hd boxot is, eszem megáll"Remélem értitek mit akarok ezzel mondani. Nem tudom kinek van igaza.
Nálunk van 2 digitális tuneres tv meg egy analóg lapos. Box nincs, így csak analóg műsor megy azon a tv-n. Viszont már így is 15k a havidíj, +500 pénz nem sok ha az arányokat nézzük, de amúgy sok. Szerintem. Ugyanakkor meg ennyi pénzért már járhatna minden jó alapból.A másik gondolatom az (Bár nagyon nem akarok senki zsebében turkálni), hogy aki szinte létminimumon van, az ne fizessen elő 15k-s élvezeti cikkre. Ez olyan mint amikor bálna merci áll a garzon lakás parkolójában. Aki pedig nem minimumon él az szánja rá a pénzt a 60k-s tvre. Ez 4 havi számla. Ennyiért is van full hd dvb tuneres tv. Lehet, hogy nem samsung vagy lg, de egy Orion kijön ebből.
Nem szeretnék senkit megbántani, de biztos sikerült.[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
Tökéletesen igazad van!
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
ftamas0201
Topikgazda
Emberek, itt kicsit sem arról van szó hogy kinek milyen tv hány éves milyen tunerrel hanem hogy a tarr úgy hirdeti ezt az egészet hogy ad boxot és akkor nem kell semmi ilyesmit venni. És természetesen nekünk átlag embereknek mégis jobb max felügyeleti díjat kifizetni havonta 300ft-ot mint venni új készülékeket 100ezrekér. Ez fizikai képtelenség ezekből a fizetésekből. Persze tisztelet a kivételnek, van aki megteheti hát ez van, nem mindenki születik olyan helyre.
Viszont gondolkodjatok csak el, ott van az alap csomagban már az rtl 2, cool, film+ hd és a közszolgálatik meg a jó ég tudja még mi, annyira nem vizsgáltam át. Na most ha szerencsétlen emberkének van otthon egy boxa és ha már elő van fizetve az extra csomagig meg egy akármi digit csomagra, akkor már beszélünk nyugodtan majdnem hogy 10-12ezer ftos havidíjról. (kombiban is) Ennyiért nem jár még az a nyamvadt HD-s box?
Ez az én eszmefuttatásom, nekem lehet esni, viszont én így gondolom reálisnak ezt. -
Tutu7030
veterán
válasz szabogabor10 #9557 üzenetére
A 4 éves ld320 is tudta a dvb-c-t, csak a régiót kellett átállítani valamelyik skandináv országra.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
veterán
-
Dave1984
őstag
-
ftamas0201
Topikgazda
Elhiheted ha az emberek megtehetnék Szívesen cserélnék le a készülékeket, és most lehet jönni hogy 70-80ér lehet venni már lapos tv-t, de miből szedje elő az ember ha nincs. Jó megoldás amit mondasz, csak életképtelen sok ember számára, mert amellett hogy tv-t vesz, van még azon kívül elég sok rezsi kevés pénzből (persze a kábeltv is azok közé tartozik a maga 10ezres nagyságrendű számláival).
-
emre33
addikt
válasz ftamas0201 #9552 üzenetére
LCD TV, beépített DVB-C tunerrel, és nem kell BOX.
Ez a jó megoldás.https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
ftamas0201
Topikgazda
Hát nem digitális tulajdonság de mivel a scart se tud digitális jelet közvetíteni így azért jelentős a minőség romlás így esélyes. Hibát én nem jelentek mert mint említettem nem az enyém a szolgáltatás én max néha esténként nézem, azt kibírom, ha itthon lenne ilyen akkor már menne is a bejelentés
Ezeket a scart boxokat tényleg el kéne már süllyeszteni, főleg hogy a szolgáltatás része pár HD adó már ami persze kiírja hogy HD formátum nem támogatott és hang van kép nincs. Tök jó a HD csak ugye nézni nem lehet velük. -
korfa
aktív tag
válasz ftamas0201 #9549 üzenetére
Jelents hibát a csíkosság nem hiszem hogy digitális tulajdonság...
-
veterán
válasz ftamas0201 #9549 üzenetére
Nevetséges. Miert van még egyáltalán SD boxuk? Már rég ki kellett volna dobálni az összeset. Ilyen előfizetési díjak mellett pláne nevetséges.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
ftamas0201
Topikgazda
Sziasztok.
Tapasztalom én is ezt a scartos "jó" megoldást a tarr jóvoltából digitális adásnak csúfolva. A páromék előfizettek digitálisra, viszont semmi hd csomag, így nem is adtak csak scart boxot. Hát a kép minőség a béka segge alatt 4 méterrel van kb jóval az analog alatt. Nekik persze megfelelő, de én tuti a falat vakarnám ha nálam mennének keresztbe csíkok a képen Elosztók, minden rendben, egyszerűen csak szar a minőség scarton. -
veterán
-
dani2000
újonc
Analóg tv-hez 490 Ft/hó-ért dekodert adnak a digitális adók vételéhez.
Kérdésem DVB-T dekoderek jók e helyette. -
Dave1984
őstag
válasz nyalifali #9538 üzenetére
Akkor felvilagositanék pár embert!Ha scartal kotod ossze a belterit a tvvel akkor az soha nem lesz digitalis,raadasul többszörös romlás után látod az adasokat digitális jelet analog jele alakitja a tv ezt látod! nyaron én is beakartam bezettetni a kábeltelevízió szolgáltatásukat, de mikor kihoztak 2 sima scart bemenetes boxot,hiaba rendeltem alapba Platina mix csomagot,azt mondták csak HD csomag mellé jár. a HDMI kimenetes box!Kerdeztem akkor ez hol digitalis adás? !
Mivel scarton keresztül csak analog jelet kap a tv!Fogták a fejüket, én meg elkuldtem a céget melegebb eghajlatra!Ha lenne időm, megérné egy feljelentést az NMHH nál!
Mert digitális adasnak reklámozzák ami valójában analóg!Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
Iregazemcsen nincs dtv reggel óta csak net.
Valami info?A PC visszafelé MINDIG kompatibilis lesz,.... MINDENRE!! :)
-
veterán
válasz rostiron #9541 üzenetére
DVB-C tuneres TV-vel lehetséges. Ma már minden valamirevaló TV-ben van ilyen. Behangolod a digitális csatikat, és az analóg csomagokban lévő HD csatikat kódolatlanul nézheted.
Nyilván, ha régi a TV, az más kérdés. Sajnos én is csak azért kaptam meg anno a HD-s Intek C63CX-et, mert van HBO előfizetésem, amiben benne van az HBO HD is.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
nyalifali
aktív tag
-
veterán
válasz green_army78 #9536 üzenetére
Kihasználják, hogy még nem mindenki cserélte le a régi TV-jét.
[ Szerkesztve ]
-
green_army78
tag
válasz szabogabor10 #9535 üzenetére
Azt irtàk (ü.kapun) lehet kérni boxot havi 490 Ft, (egy utitars 550 de az " nagy valòszinüségge" scartos stbox lesz... aranyosak l
-
veterán
-
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Csak egy gyors kérdés hátha tudjátok a választ. Ismerősömnek a samsung tv-jébe nincs dvb-c tuner, ezért a szolgáltató betett neki egy boxot, aminek nincs hdmi kimenete. Scartal lett osszekötve a tv-vel. Külön hd csomagot nem fizet, de van pár adó ( M1, M2, rtl 2 ) amit így is hd-ba adnak az extra csomagba. Miért nem hajlandók olyan box-ot adni aminek van hdmi kivezetése ???
Üdv.
Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Intek c63cx stb-n lehet bekapcsolni kikapcsolás időzítőt vagy ilyen funkciója nincs?
F.K.T.
-
LosRobertos
csendes tag
Ha valaki tudna segíteni. prestigio duo 5508 telefonra letöltöttem a mobil tv alkalmazást. Regeltem minden ok, kiválasztom a nézni kívánt csatornát "play". Megjelenik alul az informácoó sáv (se kép se hang), majd pár mp múlva eltűnik és se kép se hang. Esetleg valaki tudna segíteni?
-
Tutu7030
veterán
A 184MHz-en tegnap délelőtt is volt pár perc kiesés (MTVA HD csatornák) és az M3 is a 314MHz-en.
A 184-en megint szétesik a kép, jelerősség ~65 a minőség meg 50-80 közt ugrál. Nálatok is ilyen?LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
kabelmania27
Topikgazda
-
nyalifali
aktív tag
-
Tutu7030
veterán
válasz Grande Ale #9521 üzenetére
Én az MCM alkalmazással szoktam fizetni, azzal nem szokott gond lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
Nem tudok online fizetni, ezt írja: Hiba a tranzakció azonosító keres során
Nálam van a gond vagy a rendszer rossz?
-
1egaly
aktív tag
-
sch_a
addikt
válasz szabogabor10 #9516 üzenetére
Csak én nem tudok belépni mobil tv-be? PC-n.
-
veterán
-
Zozzant
addikt
http://www.stargames.com
Nem jön be:
"Az ön által keresett oldal (www.stargames.com (91.146.167.70)) ideiglenes hozzáférhetetlenné tételét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal határozatában 90 napos időtartamra elrendelte.
Az ideiglenes hozzáférhetetlenné tétel elrendelésének jogalapja a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény bekezdése, 37. § 14. pontja, illetve 36/G. § (1) bekezdése."beindult a célzott cenzúra...
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
negyven2
veterán
válasz szabogabor10 #9512 üzenetére
Pedig a weboldal azt írta neki,... de mindegy, írta, hogy már működik normális mind a weboldal, mind az online játék.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
veterán
-
negyven2
veterán
válasz ftamas0201 #9510 üzenetére
Igen erre voltam kíváncsi. Köszönöm szépen. Amúgy az egyik srác akinek azt az üzenetet dobta fel, hogy a NAV 90 napra letiltotta az oldal elérését, neki azt mondták az ügyfélszolgálaton, hogy igen a NAV kérte az oldal és a szolgáltatás blokkolását.
-
veterán
-
negyven2
veterán
Sziasztok!
Egy kérdéssel, fordulnék hozzátok. Több Tarr-os panaszkodott, hogy nem jön be a socialclub.rockstargames.com mert a NAV letiltotta az oldal elérését. Így az összes Rockstar Games-es Online szolgáltatás (GTA Online és a többi játékuk multija) elérhetetlen. én ugyan nem vagyok Tarr-os, de érdekel, hogy mindenkinél ez a hiba van vagy csak annál a pár emberénél.
-
veterán
-
HIJ
őstag
válasz szabogabor10 #9505 üzenetére
Ezt lehet egységesen állítani? Mert minden videó auto -n indul...
-
veterán
-
Tutu7030
veterán
-
HIJ
őstag
Ipad tulajok: nálatok is szar a Youtube natív alkalmazás? Már régóta tapasztalom, de csak ipadon. Látszik, hogy betölti a videót a játszott ponttól elég tovább, mégis ugrál a minőség és néha-néha meg akad... ipad4 -ről van szó...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó digitális fényképezők, objektívek, egyebek számlaadással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest