Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz Vasti74 #18749 üzenetére

    Köszönöm a meglátásaid, tippjeid!

    Most volt itt nálam egy Win7-es noti, majd egy Win10-es. Mind a kettő u.a. csinálta a netemmel, mint a desktop gépem: bizonyos oldalak elsőre nem töltődnek be csak ráfrissítéskor, vagy nagyon lassan próbálnak betölteni, vagy betöltenek részben, szétesett szerkezettel. Szerencsére kevés ilyen oldal van, de ma telepítgettem és pont driveres oldalak közül is 1-2 így viselkedett.

    Nincs router. Az Arris kábelmodemtől mindenféle megosztás nélkül direktben megy bele a desktop gépbe a LAN kábel.

    Másik internet kapcsolattal, minden gép rendesen betölt bármit. Ezt úgy tudom megoldani, hogy nem az Arrist használtam próbaként és nem annak USB portját, hanem egyszerűen a telómon csináltam egy wifi hotspotot és ahhoz csatlakoztam a notimmal, meg a desktop gép + USB wifi stick kombóval. Telekomos mobilnettel perfekt... csak hát a térerő itt gáz, meg 10 GB az hamar lemegy. Nem azért fizetem a Tarr-t, hogy mobilnettel kínlódjak ugye :-/

    Már mindent is próbáltam. Totál szűz rendszerrel is, többféle LAN driverrel, még USB-LAN átalakítóval is. Ha a Tarr modemből jön a net, akkor 2-3 hónapja a fentebb már emlegetett hiba van.

    De ahogy írtam, meg már egy másik úriember is megerősítette, neki 45 km-re tőlem u.e. a gondja! 3km-re tőlem egy másik ismerősömnek dettó. 25 km-re szintén megyén belül egy másik ismerősnek dettó. Ez Tarr gond lesz itt a régióban, csak sokan nem is szólnak, mert mondjuk olvassa az Origót, meg az Indexet, meg FB-ozik, Gmail és SOHA fel se tűnik neki, hogy valami nem jó, mert ezek mindig gond nélkül mennek... de én még ezen kívül használok simán 100-150 webhelyet és cirka 10%-uk rendetlenkedik.

    [ Szerkesztve ]

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák