Hirdetés
-
IT café
Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VZT
tag
üdvé
Olyan kérdésem lenne, hogy mi alapján dől el egy tápról hogy mikor dobja fel a pacskert (években kifejezve)?
Régi beidegződés hogy akármilyen jó tápot veszek azt 3 évente cserélni kell, mivel annál hosszabb garanciát nem adnak rá hazai forgalmazók.
Jelenleg egy Chieftec GPS-450AA 101A szolgál már 4,5 éve, mivel legutóbbi fejlesztésnél azt javasolták, hogy felesleges cserélni. Az én bizodalmam pénzben kifejezhető, szívem szerint inkább már venni kéne újat, mert ha borul magával ránthat még egy pár dolgot.
A piacon szétnézve viszont vegyes képet kaptam arról ami elérhető (nem ajánlásért jöttem, hogy "mit vegyek"), hanem ilyen statisztikai/technical megközelítést kérjek.
Amikor ez a tápom lett véve nem jártam ennyire a dolgoknak utána mint most (lehet jobban jártam), hanem shop- belepakolás a gépbe 'oszt megyen' azóta is. öröm bodottá. Mi mást is néztem volna ezek után mint chieftec-t, kommersz CTG széria 450 első pillantásra jónak tűnt, 3 év gar, stb. Írták viszont kommentekbe, hogy valami nem kóser 500W bezárólag a gyár termékeivel, a 'csak óvatosan' el vette a kedvem tőle.Ez igaz-e?
Helyette FSP-t ajánlották hasonló pénzért Hexa 500, best buy stb, meg túlkép bármelyik FSP 'jobbabb' harsogva. Laikus szemmel a 2 év garancián leragadtam, ha annyira jó akkor hogy van ez? (Szintén állítólagosan 'szarabb' márkákra 3 évet adnak.)
Azonkívül, hogy milyen a minősítése (80+ téma), szétszedve tényleg van különbség MINŐSÉGileg itteni példánál maradva chieftec CTG 450 és FSP hexa 500 között?
Másik kérdés, hogy szintén FSP vonalon ódákat zengnek a AURUM sorozatról, gold meg minden, majd 2x annyiért. Azokban tényleg annyival jobb anyagok vannak, vagy sem (és ez most akármelyik másik gold minősítéses tápra ráhúzva)?
Szintén ortodox megközelítsem szerint ugyanis 2x annyi pénzért 2x addig bírja. De ez gyanítom marhaság, ha nem, jöhet a cáfolat és újratervezek.
mindig más
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest