Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Január 11-én vitte el a futár a csapágyas tápomat, ~fél órája kaptam egy bontatlant. Részemről 10/10 a garis ügyintézés.
Egy kérdésem viszont lenne. A hozzá adott papíron az áll, hogy a papír kiállításának napjától indul a garancia, vagyis akkor a tegnapi nappal újraindul az 5 év?
-
Bjørgersson
félisten
A Futár a választott munkanap fogja felkeresni Önt a megadott címen 9-17 óra között...
No de sehol nem lehetett napot választani.
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #9200 üzenetére
Hétvégére érkezett meg a cseretáp, a kérdésem pedig az lenne, hogy szerintetek küldjem vissza még most gariba a Seasonicot? Vagy várjam meg inkább a januárt, nehogy elkavarodjon az ünnepek miatt?
Más: létezik szerintetek, hogy egy 2012. szeptemberében vásárolt (akkor még) élettartam garis Corsair RAM pár nem szerepel a rendszerben? Sikerült elszarnom az eredet számlát + garipapírt, úgyhogy írtam egy e-mailt, viszont az ügyintéző szerint nem szerepel a rendszerben, pedig az összes létező szériaszámot lefotóztam és elküldtem.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #9269 üzenetére
Meg is hozta, előtte hívott, hogy itthon vagyok-e.
-
Bjørgersson
félisten
Nem tudjátok véletlenül, lesz valami iPonos fekete péntek? Már az is király lenne, ha 10% kedvezmény lenne mindenre.
-
Bjørgersson
félisten
Van egy 2+ éves Seasonic M12II 520W Evo tápom, amiből néhány hónapja nagyon halk "cicegő" hang jön, gondolom kezdi megadni magát a venti csapágya? Ha visszaküldöm gariba, szerintetek kicserélik akár a ventit, akár az egész tápot, vagy elküldenek "náluk nem jelentkezett a hiba" szöveggel?
-
Bjørgersson
félisten
Egy kb. féléve vásárolt videokártya elkallódott garipapírjáról szerintetek tudok másolatot kérni, sorozatszám vagy nemtudommi alapján?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
lostprophet #7910 üzenetére
3 napon belul nem azonnal kellene cserelniuk?
-
Bjørgersson
félisten
Ha jól tudom, 3 napos pixelgaranciát szoktak vállalni, és minden terméknél külön van feltüntetve, tehát nem vonatkozik általánosan minden termékre. Viszont ha nem vállalnak, akkor is vissza tudod ugye küldeni 14 napon belül, mert ha jól értelmezem, interneten vásárolnál tőlük.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #7717 üzenetére
Most járt itt a postás, egy komplett front panelt küldtek teljesen ingyen a kis jack csatlakozós nyák helyett. Elsőosztályú support.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #7594 üzenetére
Meg is feledkeztem erről a topikról. iPon helyett felkerestem inkább mailben a Fractal Designt és küldenek egy kis nyákot, amin a két jack csatlakozó van teljesen ingyen. Ha minden igaz, jövőhéten meg is érkezik.
-
Bjørgersson
félisten
Most nézem egyébként, hogy 2014.09.18. óta nem elérhető a ház iPonnál.
-
Bjørgersson
félisten
Köszi mindenkinek!
-
Bjørgersson
félisten
Még szeptember elején vettem egy Fractal Arc Midi R2 házat, aminek délelőtt elkezdett vacakolni a front panelen az audio-kimeneti jack csatija, valahol rosszul érintkezik. Aztán gondoltam, visszaküldöm gariba és inkább visszakérem a pénzt, minthogy egy másikat küldjenek. Jövőre valószínűleg úgyis eladnám, más terveim vannak, amiben nem szerepel asztali gép. Remélem szerencsém lesz.
Köszönöm!
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Garanciális ügyintézés esetén lehet kérni pénzvisszafizetést?
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Garanciáztatásnál van olyan lehetőség, hogy egy újabb terméket választok inkább ráfizetéssel csere helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest