- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
TABLET / TARTOZÉK beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Aktív témák
-
Kódos
aktív tag
válasz tolts.hu #309 üzenetére
Köszönöm segítséged NOKIA.Igazából értékes perceket pazaroltam rád,de mindegy attól még hogy ki osztottalak mert valljuk be kicsit bele kötöttél ebbe abba de talán nekem se kellet volna erről témát nyitni,de ez a kiosztásod lehet valakit zavar.Na mindegy de ahogy néztem az a 300 hozzászólásod csak itt hát az nem annyi volt hogy az "irányár jó".Légyszíves segíts be árazni ezt a sz*rt és hadd adja túl rajta ne sértődj meg ez nem meg oldás...
[ Szerkesztve ]
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
-
Kódos
aktív tag
válasz tolts.hu #307 üzenetére
Figyelj ki hogy éli meg!
Én biztos hogy nem fogok vesszőket kitenni,minden mondatot bekezdésekbe szabni.Itt én ezt a témát le is zártam.Erre azt válaszolsz amit akarsz.De nem térhetnénk végre vissza a PH világába a helyett hogy más helyes írásait ellenőrizzük?Komolyan azért nem volt annyira botrányos hogy fenn akadj ezen.Nekem is volt már pár üzletem ami sikerült egyben meg nem is,de találkoztam olyan kollégával is amelyik 34 éves létére egy értelmes mondatot se tudod le tenni az asztalra.Nem tudtam mit akar,de hagyjuk már hogy az enyém annyira rossz volt.Láttam hogy 23:47:51 küldted azt hogy "Közben elkelt?"és után rá 23:51:03 küldted azt hogy és milyen szarul írok.Bizonyára gondolkodtál 10 percig hogy fel húzzuk ennek a ba*om-nak az agyát.Akkor végre vissza térhetnénk a tabletem beárazásához?Vagy még erre válaszolsz és szét offoljuk a témát.Köszönöm!Azt mondtad hogy az irány ár jó.Akkor a 25ezer az jó ár érte de lehessen alkudni belőle?Kicsit bővebben.Köszönöm!
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
-
Kódos
aktív tag
-
Kódos
aktív tag
Sziasztok!
Valaki meg mondaná mennyit ér a [lez itt]
Köszönöm!Képet nem tudok küldeni de jó állapot-ban van 2 vékony karc van az elején!Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
Aktív témák
TABLET / TARTOZÉK beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Fontos! Írd le az alábbiakat!
- pontos típus
- állapot
- tartozékok
- függőség
- garancia
A topic ármesterei:
-NOKIA-
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Íme az új Android Auto!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iOS alkalmazások
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Autós topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest