Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilidzser
tag
Sziasztok!
A Res Arcana játékot nagyon dícsértétek. Ebben mi a különleges, vagy mitől más, ami kiemeli most a többi kártyajáték közül?
Én valamiért ezt most így nem látom...[ Szerkesztve ]
-
Ilidzser
tag
Mi próbáltuk négyen, hárman és ketten is. Először tetszett, de valahogy utána olyan kiteszteletlennek tűnt már a játék. Nagyon nagy hátrányba került, aki bebukja egy körre a kockáit.
Nagyon kevés benne a manipulációs lap, ami igazán izgalmassá tenné még a játékot.Amit viszont probáltunk két személyes játék, az a Caper volt (szintén jojatekjoaron.hu oldalról). Ha összehasonlítjuk a többi hasonló két személyessel, akkor ez messze veri őket. Draftolós mechanikával, pörgős, izgalmas és gyors. Egyedül az ára, ami kicsit húzós, de nekem jobban bejött, mint a szinten két személyes 7 csoda Párbaj,
-
Ilidzser
tag
válasz Bullitz #1240 üzenetére
Pár gondolat a játékról. Elsőre nekem jó élményt nyújtott , kifejezetten vicces volt. Viszont a második játék már sokkal laposabb, pedig ugyanazzal a társasággal voltunk. Szerintem a tiltott árus rész nem kap akkora reflektort, mint várná az ember. Sokkal fontosabb, hogy az egyes legális termékekből tiéd legyen a legtöbb áru. Ez miatt nekem elment egy kicsit a szerencse vonalára, mert ha be tudtál rakni a zsákba 4 kenyeret például, azt általában nem hiszi el az adott bíró és így mindenképpen jól jársz.
A tiltott áruk viszont nem hoztak akkora hasznot, hogy megérje velük kockáztatni.
Parti játéknak egyébként nem rossz, de például a Skull ezt bőven veri, ráadásul olcsóbban és nagyobb létszámmal is akár.
Nálunk egy Modern Art is hamarabb előkerül, ha jól akarunk szórakozni.
Összességében tehát nem rossz játék, de max 6-7000 Ft-ot ér szerintem.
A kieggel állítólag jobb lesz, de az plusz pénz és én azzal már nem próbáltam. Inkább eladtam az alapot.:-) -
Ilidzser
tag
Annyit írtam, hogy megosztó. :-) Nem azt, hogy rossz. Egész egyszerűen nehéz tanítani és jól elsajátítani. Hozzá képest a GWT viszonylag jól átlátható, de hasonlóan komplex. Tematikáját tekintve is jobb véleményem szerint. Érdekel a véleményed, ha majd mindkettőt kipróbáltad!
-
Ilidzser
tag
A három ajánlott közül azért a Burgundy inkább 2 fővel ajánlott, a Marco Polo nagyon jó, de szerintem az inkább a 4 fős játékok közé való.
A Mombasa pedig egy elég megosztó társas, helyette inkább a Great Western Trail, az sokkal jobban skálázható, minden játékosszámmal jól működik ugyanattól a szerzőtől.
Egyébként egy viszonylag kevésbé előkerülő, de nagyon jó játék a Lancaster, illetve területfoglalósban a Royals.Ezek közül egyikben sem csalódtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest