Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
havri1
félisten
válasz Rruuer #11594 üzenetére
A szoftvert úgy értsd, hogy usb-n keresztül van összekötve a géppel pluszban, és kell egy apc progi hozzá. WIn alatt működik. Újabb UPS-eknél nem tudom integrálva van e az elektronikába ilyesmi, de sztem nincs. NAS-ra meg ilyen appot nem fogsz tudni sztem telepíteni.
De ne legyen igazam.havri
-
havri1
félisten
válasz Rruuer #11592 üzenetére
Ez szünetmentestől függ szerintem. Amik eddig nálam jártak, azok ha lemerültek teljesen, nem kapcsoltak vissza maguktól, ha visszajött az áram.
De nem akarok okoskodni, totál felhasználó vagyok a témában, csak a saját tapasztalatomat írtam le.
Az APC amibe most rendeltem akkumulátort, szoftveresen állítja le a gépet 8amennyiben a szgépre fel van telepítve a szoftv). Mondjuk egy NAS előtt nem tudom mit csinálna, gyanítom teljesen lemerül. Napokban erre gyakorlati választ is tudok adni, mivel ha megérkezik az új akku, azt meg kell formázni, meríteni fogom valamiről 0-ra. Kiderül.havri
-
havri1
félisten
válasz Rruuer #11590 üzenetére
Hogy állítasz ilyet, hogy "ha áramot kap, kapcsoljon be"?
A szünetmentes szoftveresen kapcsolja ki a gépet, ha egy meghatározott szint álá csökken a tltöttség. A táp áram alatt marad továbbra is.
Ha nem szoftveres vezérlésű a szünetmentes, akkor addig működik, ameddig van benne delej, és kikapcsol. Ami nálam volt, az utána már nem kapcsolt vissza, kézzel kellett belőni.[ Szerkesztve ]
havri
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Path of Exile (ARPG)
- LEGO klub
- Autós topik
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva