Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
Apc 700 smart nálam már elég hangos. Nem egy mai darab, igaz,. gondolom olyan 5 év körüli, de simán az a típus, amit ma is árulnak (még) a boltban (ha jól tudom. )
Szóval a táp maga nagyon frankó, a konfgigom, terhelve, monitorral, hanszettel együtt akár 20 percig is elviszi, de vmi iszonyatos zúgása van. Otthon van egy heggesztő trafó, még az sem zúg enyire Szerintem vmikor beviszem majd SOS UPS-ékhez, hogy lehet-e kezdeni ezzel vmit.
Zúgás oka gondolom az akku töltéséhez a trafó zörög. Csak tudnám miért?? Kilazultak benne a trafó lemezek, vagy mi a szösz... (Inverterre nem gondolnék, mert ugye az akkor zúg, ha nincs power, vagy rosszúl tudom?! )
Tehát röviden nem tudom, hogy az enyém normális működési paramétereket produkál-e , de nekem annyira hangos volt, hogy kiraktam a bejárathoz a lakásban, mert megőrültem esténként a zúgástól. Tehát hangos, és zavaró! -
LukE
veterán
regi 900-as APC smart tenylge kiad valami halk bugast, ha ra van kotve a halozatra. Ha eppen aksirol megy, akkor persze jo hangos. Egy aramszunet alatt nem kapsz tole hallaskarosodast, de lehet hallani, hogy mi is van.
''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest