- TP-LINK routerek
- Bitcoin topic
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mozilla Thunderbird
- Facebook és Messenger
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
-
IT café
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRPCDoki
tag
válasz
cinemazealot #12707 üzenetére
Erre gondoltál pl.? Nem tudom, ráköthető-e RJ11 is, ennek utána kell néznem. Megnéztem a routerrel, bedugható az RJ45-be az RJ11, de nem villog a LED, lehetséges, hogy nem érintkezik vagy csak nem kezeli.
A mostani Eatonom teljesítményben nagyjából 1 szinten van az FSP Nano-val, és ez az Eaton több órán át elvitte a modemet és a routert 2-3-4 órát biztos, csak óránként kikapcsolt az UPS. Egyébként pont a Te tesztedet vettem kiindulási alapnak és az abból becsült akkumulátoros üzemet hozta volna az Eaton, csak kikapcsol óránként.
Új hozzászólás Aktív témák
- APC Easy 1000VA (BV1000I) ÚJ AKKSI! TÖBB DARAB KÉSZLETRŐL! GARANCIA!
- APC UPS hálózati kártya AP9617
- Eladó Eaton 5S700 szünetmentes tápegység (UPS) Új akkumulátorral!
- EATON 5P1550i 1100W valós szinuszos szünetmentes tápegység eladó vadiúj akkukkal, 6 hó garival
- EATON Protection Station 500 FR - akku nélkül
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest