Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Feketelaszlo #99 üzenetére
Ez nagyon elfogult hozzáállás. Én egyáltalán nem úri passzióból használok lyen autót. Dolgozni járok vele, ami oda-vissza cirka 1600Km. Ráadásul a kollégáimat is viszem, tehát jobban ki van használva az autó, mint azok a városi kisautók, amik a csúcsidőkben állnak a dugókban úgy, hogy csak egy ember ül bennük. Nem tudom, hogy a jövőben erre mi lesz az optimális közlekedési eszköz, de jelenleg egy nagy autó, amivel 7 liter körüli fogyasztás mellett tempót is lehet menni.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz
Feketelaszlo #96 üzenetére
Attól, hogy az átlagnak kis, városi autó az ideális, még vannak ettől eltérő igények, amiket ki kéne elégíteni.
-
Somatom
veterán
válasz
Feketelaszlo #91 üzenetére
Meg kéne nézned, hogy mi megy mondjuk a német A5 -ön. Pontosan ilyen nagy autók, mögöttük lakókocsi, hajó, kiskutyafüle. Nekem most egy Grand Espace 4 -em van. 7 személy, 2.0 dci, 150Le. Tökéletesen megfelel a célnak. Ilyesmire gondoltam újban. Mondjuk, egy röfiről is tölthető hibrid, min. 80Km -es villany hatótávval.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz
Hieronymus #87 üzenetére
Jajj, nemááá!!! Beleülnek heten és csak nyög menés helyett. Egy nehezebb utánfutótól dettó. 150 -es utazónál szétforogja magát, nem éri meg a 200 ezer Km -t sem.
-
Somatom
veterán
A túlmotorizáltat erősen vitatnám. Az EU miatt nincs egy normális utazóautó. Hétszemélyesek 1,2 -es benzinessel. Hát köszi szépen! A Galaxy hibrid csak benzinessel rendelhető, lófing a villanyos hatótávja és nem tölthető röfiről. Kapják be!
Dacia Jogger, hét személy, csak ezres, háromhengeressel rendelhető. Még viccnek is rossz.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz
Hieronymus #80 üzenetére
De, minek? Gyártaná inkább a Kübelwagen -t! Manapság úgyis menő a kabrió SUV.
-
Somatom
veterán
Fognak egy Golfot és beraknak középre egy tabletet. Marhaság. 3,5L, V6 -ot kell középre rakni, kompresszorral és akkor a kutyának sem kell a tablet!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it A Bentley egyik vezetője vezeti ezentúl a Volkswagen szoftveres részlegét, de a General Motors és a Porsche is mozgolódik.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DCS World modulok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest