Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz GhanBuri Ghan #177 üzenetére
Most leírtál egy másik témáról egy saját véleményt, annak is csak a felét, amiből itt nem fogunk érdemben megérteni semmit. Szerintem te sem tudod mi áll az említett döntések hátterében. Semmi sem tökéletes, de ezt senki nem is állította.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
LionW
tag
válasz GhanBuri Ghan #152 üzenetére
Mintha Zuccot érdekelné bármi is a pénzen kívül.... Elég megnézni itthon is kik öntik a lóvét a facebookba... Top 10 hírdetőből 8 egy "konzervatív" párthoz köthető. De persze ők üldözve vannak folyamatosan szegények, de azért küldik a facebooknak az adófizetők pénzét mivel tudják hogy jó befektetés, sok-sok agyat lehet vele elérni. Utána valamelyik a több száz propagandista közül kiposztol valami totál kattant baromságot ami már valós gyűlöletbeszéd, facebook letiltja őket 3 napra és megy a sírás hogy el vannak nyomva.
Hagyjuk már ezt légyszi.
Amerika pedig nem csak SF, California, meg New York. Ott is vannak full konzervatív részek ahol a woke minimális. -
Ezekiell
veterán
válasz GhanBuri Ghan #156 üzenetére
profile was removed in error and was restored as soon as we were able to investigate
Próbálkozz már legalább felig komolyan vehetően kérlek...
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
dabadab
titán
válasz GhanBuri Ghan #156 üzenetére
Gondolom te is érzed, hogy ez elég sovány, mint a "jobboldaliak" szisztematikus üldöztetésének bizonyítéka
DRM is theft
-
Ezekiell
veterán
válasz GhanBuri Ghan #152 üzenetére
Nagyszerű monológ. És akkor most mutatod a bizonyítékokat, vagy szalmabábozol még kicsit?
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
Ezekiell
veterán
válasz GhanBuri Ghan #146 üzenetére
ahogy a Facebook teszi a jobboldallal
És erre a szisztematikus, kizárólag politikai motivációből történő rendszerszintű visszaélésre bizonyítékokat tudsz mutatni? Vagy "trust me bro"?Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
iszoke
senior tag
válasz GhanBuri Ghan #146 üzenetére
Mennyi pénzt tennél fel rá?
-
iszoke
senior tag
válasz GhanBuri Ghan #143 üzenetére
Kérlek mondj példát. igazán érdekesnek találom, hogy véleményed szerint jobban tudod mit csinálnék mint én.
Azért annyira könnyűnek nem mondanám, egyrészt mert Muskkal már sokaknak tele van a hócipője, másrészt mert ugyan a többi platform sem mentes a dilisektől, Zuckerbergnek legalább van annyi esze, hogy ne legyenek olyan húzásai, mint a Twitter-őrültnek. Az is jelzésértékű, hogy tudomásom szerint már van alternativája, csak (még) nem terjedt el széleskörben, tehát ez az állítólagos szólásszabadság annyira nem nyerő ha olyanok nyomatják, akik narcisztikus hajlamaik miatt azt hiszik, nekik mindent szabad. Ilyen szempontból Musk ijesztően hasonlít Trumpra. A közösségi platformokat pedig eddig is jobban kellett volna már szabályozni.[ Szerkesztve ]
-
iszoke
senior tag
válasz GhanBuri Ghan #128 üzenetére
Kirúgták az ottani médiamunkásokat? Ha igen, akkor az valóban gáz, ha nem, akkor viszont csak tereled a témát, mert te az információ visszatartásáról beszélsz, ami nem egyenlő a szólásszabadság intézményével. Az pedig sosem volt titok, hogy a nagy lapok és tévéadók elfogultak valamelyik irányban, ami megint egy másik kérdés, és ha már itt tartunk, a (szélső)jobb kedvenc adója, a Fox News olyan ordas disznóságokat enged meg magának rendszeresen, amibe még itthon is belepirulnának. Ennyit erről.
Ja, és mellesleg a szólásszabadság mint olyan az általam említett definíció miatt is első körben belpolitikai kérdésekre vonatkozik, és másodsorban terjed ki a nemzetközi térre. Az oroszok imádnak felforgató tevékenységet csinálni, és egy ilyen sztori hátrányosan érintette volna a kormányzat mozgásterét ha eldurvul. Tehát itt nem arról van szó, hogy kritikát akartak megfogalmazni és nem engedték nekik, hanem arról, hogy Trump és Putler alá adták volna a lovat, ami sokkal rosszabb kimenetelt eredményezett volna. Tudni kell, mikor lehet borítani a poharat és mikor nem.
Erről eszembe jutott Pénztáros Lőrinc sértődött arca amikor azt mondja a riporternek, hogy hagyja őt békén, ő csak egy polgár.[ Szerkesztve ]
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz GhanBuri Ghan #41 üzenetére
Alig várom, hogy a csatornahálózathoz csatlakozó budim betoljon nekem vagy 5 reklámot, míg ráülök reggel és megszülök.
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
Narxis
nagyúr
válasz GhanBuri Ghan #56 üzenetére
De hiszen a konteós nem pozitív vagy negatív jelző, olyan mintha azt írnám, hogy ti vallásosok. Egy teljesen korrekt és tényszerű jelző arra, hogy miben hisztek, mert ugye itt hitvita folyik arról, hogy Musk nem olyan amilyen hanem "besározzák". Az a baj, hogy érveltek de tények nélkül. Én is tudok kitalálni dolgokat és azt érvként eladni.
#70 a NATO még mindig egy védelmi szövetség amit a saját történelme bizonyít szemben a volt Szovjetuniót irányító mai Oroszországgal. Sajnos megint azok a fránya tények meg a történelem.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz GhanBuri Ghan #66 üzenetére
Hmm.
Szeptember 9.-én hozott le utoljára erről hírt a hazai sajtó, akkor még oldaltól független mindenki tényként hozta le ezt a hírt. A fact-check -es oldal amit linkeltél az 5 nappal később írt a témában, arról idehaza semmit nem találtam de külföldi oldalak is csak elvétve írnak erről.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
iszoke
senior tag
válasz GhanBuri Ghan #41 üzenetére
Musk szándékosan elszabotált egy folyamatban lévő katonai műveletet, amit egy támadás alatt álló ország erői vezettek volna és lakosságcserés összeesküvés-elméleteket terjeszt. Egyebek mellett. Ha szerinted ez mind rendben van, akkor te vagy a probléma.
Amit letett (mostanában) az asztalra, azzal én nem dicsekednék...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest