-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bon
őstag
Szaisztok!
Ma kaptam egy RS1221+ nas-t, van rajta 4 háló kártya. Van e értelem a négy kártyát 2db 2 kártyás bond-ba rakni, úgy, hogy mindkét bond egy-egy switch-hez kapcsolódik Dinamikus link agregation-al?
-
bon
őstag
RS816-os nas-hoz akarok venni külső 8TB-os WD merevlemezt, kell valamire figyelnem? Ezt néztem ki: [link] néztem a gyártó kompatibilitási listáját, de nem teljesen ezt a típus van feltüntetve, utolsó négy karakter eltér. Lehet probléma?
-
bon
őstag
Tanácsot várok. Adott egy 4 fiókos NAS, (4x3TB) amit mentek felhőbe (vállalati onedrive) és egy rá csatlakoztatott külső winyóra. Érdemes lenne e még menten egy külön helyszínen lévő NAS-ra? Tartok tőle mi lenne ha egy a manapság gyakori zsaroló/titkosítő vírus bekerül a hálózatra. Külön helyen lévő NAS még egy plusz védelem lenne a pótolhatatlan céges adatoknak.
-
bon
őstag
Milyen módon lehetne nyomon követni a fájlműveleteket a NAS-on? Minden dolgozónak van két AD csoportházirenddel felcsatolt meghajtója a gépén, oda szinkronizálódik asztal, dokumentumok stb. Van egy közös meghajtó amihez mindenki hozzáfér, na itt szoktok gondok lenni, ma pl. eltűnt egy nagy könyvtár mert törölték. A cucc megvan a lomtárba, mentés is készül róla. Csak jó lenne tudni, hogy kit kell figyelmeztetni ezért. Tavaly egy 600gb-os mappa tűnt el.
-
bon
őstag
Sziasztok, milyen média lejátszó programot ajánlotok Synology Nas-ra? a gyári Médiaszerver alkalmazással vannak működési problémáim. TV-ken kellene képet lejátszani hálózaton keresztül, tehát semmi extra. A lényeg, hogy stabil legyen a működés.
-
bon
őstag
Sziasztok, ötleteket várok az alábbi problémára.
Adott egy synology nas, amin van kb 25 felhasználónak saját mappája, amit szeretnék minden felhasználó saját OneDrive fiókjába szinkronizálni folyamatosan. Jelenlegi megoldás a következő: Cloud Sync alkalmazásban fel vannak véve a felhasználók Office 365 fiókjai OneDrive szinkronizálásra. Ez addig oké, amíg az általam kiosztott Office 365 jelszavak vannak használva. de ha valaki megváltoztatja akkor nem tudom felvenni az ő fiókját szinkronizálásra, csak ha megkérdem, hogy írja már be a jelszavát. Mi lenne a megoldás?
A gépek Windows 10-es gépek AD-re bejelentkezve és mappaátirányítással a Synology-ra, mindenkinek saját Home mappa.Köszi az ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC /I5 12400F - 16GB RGB - 512GB NVME SSD - RED DEVIL RX 6600 XT/8GB DDR6 VAGY 6700XT - 600W/
- LG OLED 55 C1 - 4k, 140cm, 120Hz - enyhe beégés
- ATI Radeon Sapphire HD 3650 Grafikus kártya
- LG OLED 48 C3 4K TV - garancia
- XIAOMI 13 Pro CERAMIC BLACK 12GB RAM 512GB ROM MOBILTELEFON ÚJSZERŰ, NEM HASZNÁLT ÁLLAPOTBAN ELADÓ!
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest