-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Ahha, így egy kicsit világosabb a dolog.
De akkor eddig miért tudtam használni? Múlt hét pénteken léptem be utoljára QC-el munkahelyről, ment minden. Illetve mindig figyeltem, hogy mi van a böngészőbe írva belépés után, és mindig ez volt: "https://quickconnectID.quickconnect.to". Eddig nem irányított át, ebben biztos vagyok, pedig a ddns regisztrálást már az elején megcsináltam. Pláne azért fura, hogy eddig nem csinált ilyet, mert ugye itt a cégnél a tűzfal nem engedi a sima ddns kapcsolódást, viszont QC-vel ment.
(#35307) caris1: nálunk a ddns-el való elérés nem megy, ezért is kezdtem el a QC-t használni, pedig az volt a tervben, hogy azt tiltani fogom.
Igazán nem akarok értetlenkedni, csak ha eddig működött akkor nem értem, most mi lelte.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Politikai mémek
- Forrmell.enn
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dark Souls sorozat
- Gmail
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest