Hirdetés
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem ds214play-em van, szintén med600x3d médialejátszóval. Első sorban nem a play funkciók, hanem az erősebb hardver miatt választottam.
A nas tökéletesen együttműködik a lejátszóval, nfs-en, AC Wifi-n keresztül akadásmentesen játssza le a BD50 iso-kat is. (Az ac wifi-t a lejátszó oldalon egy ac bridge-el oldottam meg, mert a med600 alapból csak n-es wifit tud.)
A 214play további előnye, hogy van rajta e-sata, így ha elfogy a hely (márpedig elfogy), tudsz hozzá bővítést venni. Ha most vennék nas-t, akkor valószínűleg a 216+ lenne, az felel meg az új szériából a 214play-nek.
A DS116 nem az egy lemez, hanem az arm chip miatt lehet gyenge. Média streamelésre több aktív torrent mellett szerintem kevés lehet. Ez általában igaz a többi arm alapú nas-ra is, így pl. a 216-ot vagy a 216play-t sem ajánlanám. Szerintem nas-nál (és általában a kompakt eszközöknél) érdemes az aktuális igények fölé lőni egy kicsit és többet áldozni rá, mert ha nem felel meg az igényeidnek, akkor a teljes eszközt cserélned kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen autót vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- SteelSeries Apex 7 TKL (Red Switch) UK
- 30th Anniversary Playstation Dualsense controller - garanciális
- Gamer Ryzen 3700X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 1TB SSD / 700W / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest