Hirdetés
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
direwolf
őstag
válasz direwolf #90936 üzenetére
Nem találtam semmi opciót erre a DSM-ben, úgyhogy kiszedtem és egy live linuxal átméreteztem. Utána simán indult a rendszer.
Tehát akinek egylemezes Synologyja van, és HDD-t szeretne cserélni, de nincs kedve újrahúzni nulláról a rendszert, és/vagy nem bízik a beállítások mentése/visszatöltése módszerben, annak egy alternatíva, hogy HDD klónozó programmal a teljes merevlemezt leklónozza, és a data partíciót megnöveli az új merevlemezen. Nyilván olyan programot kell ehhez használni, ami ismeri az ext4-et, és megbízható. Én a Macrium Reflect-el csináltam (nekem ez már évek óta bevált), a partíció átméretezést pedig live linuxból gparted-el."I've seen things you people wouldn't believe"
Új hozzászólás Aktív témák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Opel topik
- Home server / házi szerver építése
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ukrajnai háború
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xbox One
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest