Hirdetés
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Flashback #83871 üzenetére
Bár Sanyi.mTs-nek is igaza van, én hasonlóan vagyok: Itt nálunk egy DS918+ van, otthon, M.o.-on egy DS118. DS220j volt először, de mivel sóherkedtem bele a második lemezzel, van rajta Download station meg 2 kamera is, valamint került hozzám egy "hibás" DS118, ezért lecseréltem a dupla RAM miatt.
Mellesleg van ott a közelben, akiben megbízok annyira, hogyha vinyó-katasztrófa lenne, akkor intéz nekem egy lemezt bele, aztán 2-3. nap alatt megint ottvan minden mentés, meg a kamera-sync.DS118 "hiba": Realtek RTD1296 CPU-val szerelt egységeknél van a fals venti-riasztás, ami csak akor jön elö, ha a vinyó-hibernálás be van kapcsolva vagy a Low-Power mode aktív... Egy riasztásom se volt ezen beállítások nélkül.
szerk.: A tükrözést nem feltétlen javaslom, max a Drive Sync-et, verziózással. Fontosabb adatoknak jobb pl egy Hyper Backup
[ Szerkesztve ]
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkészült az adventi hardverfelfújt
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az emberek furák lettek
- The Game Awards 2024 - Íme a nyertesek!
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing 256GB, Dual Boot CFW 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Intel Core i7 9700 4.7 GHz Eladó! - Eladó! 47.000.-
- RAKTÁRON! PlayStation 4 Slim 500GB, gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ASUS UN45 mini PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest