Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Kamuszemüveg elfogyott? Pedig azon keresztül akartam nézni a karácsonyfa fényeit...
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
dannyl
addikt
Miért ekkora szám egy 6000-es DDR5 CL36-tal? Az még 6400-nál is kevés lenne.
-
DEJVID
őstag
A technika fejlődése folytán, egyre olcsóbbak kéne legyenek az eszközök, de szerencsére az infláció köröket ver rá.
-
Franklin
addikt
És az új Intel vga tesztje mikor készül el?
-
fogselyem
senior tag
Nincs borostyan sarga szemuveg az ajanloban!
[ Szerkesztve ]
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
Te nem érted. Ha most megkapnál mindent is, akkor miért cserélnéd 2 év múlva? na ugye! A monitorgyártóknak is van családja
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
félisten
Az ajánlóban lévők közül egyen sincs az a gond.
Nem a google keresővel van problémám, hanem hogy kiadnak 49 " ban 330 ezerért a legújabb DP és HDMi szabványokat nélkülőző gamer monitorokat,( Rog Strix márkanév lol) miközben már jön az új szabvány azon felül is- Most arról ne is beszéljünk, hogy HDMI 1.4 is van egy halom gaming megjelöléssel...[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Nem értem( illetve sejtem) miért esik ennyire nehezükre a gyártóknak rátenni a HDMi 2.1 csatlakozókat a monitorokra lassan 2025 ben...
Spórolnak rajt 1 dollárt...[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Komplikato
veterán
válasz Laprasi991 #6 üzenetére
Engem az a 24"-os Lenovo lep meg, ilyen tudású ips/va monitorok majdnem harmadába kerűltek BF alatt, de amúgy is kevesebb mint felébe. Ki veszi?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
válasz Laprasi991 #6 üzenetére
ezek nem a kezdeti 27-es monitorok, sokunknak ez megfelelő. Várom az enyémet...
2k is kb ennyi, de azt mi hajcsa? 6600 kevés és a gyerekek a sok fps+gsync igénylik, a nagyobb felbontást nem.
igen, én pont fordítva, de ők kompetitív gémeket is tolnak.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Laprasi991
aktív tag
Meglepően sok 27-es full HD monitor van a piacon, ezekre tényleg ekkora az igény? Nem gondolom hogy túl éles lenne a kép ezzel a kombinációval
-
KAMELOT
titán
Nem valami nagy a kínálat!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Ha türelmes vagy, akkor a többi is jó áron lesz majd -aprón-, csak várni kell...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
thomasa
senior tag
Na végre valamit meg bírok venni az újdonságokból. (egérpad)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vírusirtó topic
- Crypto Trade
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...